fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 عنوان بچها سورتمه دربند الان بازه؟ 148 بازدید | 13 پست هیچ شماره ای نیست زنگ بزنم😐ممکنه بخاطر شهادت تعطیل باشه؟؟ بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤 1402/06/23 | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15927 پارک ارم به نظرت بازه؟ به دخترم قول دادم شب بریم دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 تلکابینش منظورته؟ یه جا نوشته بود تلکابین تو چالیه جا دیگه سورتمه دربند ما میخواستیم اینو بریم سورتمه رو بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
tani1998 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 12159 والا من الان زنگ زدم موجای خروشان و آبی مشهد میگن بازیمما شهر زیارتی هستیم باید تعطیل کنن ولی انگار ن انگار اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 پارک ارم به نظرت بازه؟ به دخترم قول دادم شب بریم شاره تلفن داره گلی زنگ زدی؟ بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
nahal233 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 12390 یه جا نوشته بود تلکابین تو چال یه جا دیگه سورتمه دربند ما میخواستیم اینو بریم سورتمه رو من هفته ای دوبار دربندم چرا سورتمه ندیدم🤔اما تله کابینش احتمال میدم باز باشه درخواست دوستی نمیپذیرم
پناه_ماه عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1261 سلام خوبی؟تاپیکات راجب مدرسه رو دیدم هنوزم همون حسارو داری نسبت به مدرسه؟مدرسه اتو عوض کردی؟منم شبیه توعم
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 سلام خوبی؟ تاپیکات راجب مدرسه رو دیدم هنوزم همون حسارو داری نسبت به مدرسه؟ مدرسه اتو عوض کردی؟ من ... سلام خوبم خودت چطوریاره دارم💔نه نکردم عوض چون مطمنم اونجام نمیتونم دوست پیدا کنم گفتم میمونم با همینا صمیمی میشمچند روزم هست خوب نیستم ب این فکر میکنم ک قراره دوباره تنهایی رو تجربه میکنم بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
پناه_ماه عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1261 سلام خوبم خودت چطوری اره دارم💔 نه نکردم عوض چون مطمنم اونجام نمیتونم دوست پیدا کنم گفتم میمونم با ... منم خوبم آها درکت میکنم منم حسام شبیه توعه دقیقا امیدوارم امسال برای هردومون سال خوبی باشه
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 منم خوبم آها درکت میکنم منم حسام شبیه توعه دقیقا امیدوارم امسال برای هردومون سال خوبی ... ایشالا هم سال خوبی باشه هم بهترین دوستارو پیدا کنیم بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 منم خوبم آها درکت میکنم منم حسام شبیه توعه دقیقا امیدوارم امسال برای هردومون سال خوبی ... پایه چندم میری؟ مدرست عوض نکردی؟ بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤