2777
2789
عنوان

بچها سورتمه دربند الان بازه؟

148 بازدید | 13 پست

هیچ شماره ای نیست زنگ بزنم😐

ممکنه بخاطر شهادت تعطیل باشه؟؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

پارک ارم به نظرت بازه؟ به دخترم قول دادم شب بریم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلکابینش منظورته؟

یه جا نوشته بود تلکابین تو چال

یه جا دیگه سورتمه دربند ما میخواستیم اینو بریم سورتمه رو

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
پارک ارم به نظرت بازه؟ به دخترم قول دادم شب بریم

شاره تلفن داره گلی زنگ زدی؟ 

یه جا نوشته بود تلکابین تو چال یه جا دیگه سورتمه دربند ما میخواستیم اینو بریم سورتمه رو

من هفته ای دوبار دربندم چرا سورتمه ندیدم🤔

اما تله کابینش احتمال میدم باز باشه 

درخواست دوستی نمیپذیرم
سلام خوبی؟ تاپیکات راجب مدرسه رو دیدم هنوزم همون حسارو داری نسبت به مدرسه؟ مدرسه اتو عوض کردی؟ من ...

سلام خوبم خودت چطوری

اره دارم💔

نه نکردم عوض چون مطمنم اونجام نمیتونم دوست پیدا کنم گفتم میمونم با همینا صمیمی میشم

چند روزم هست خوب نیستم ب این فکر میکنم ک قراره دوباره تنهایی رو تجربه میکنم

سلام خوبم خودت چطوری اره دارم💔 نه نکردم عوض چون مطمنم اونجام نمیتونم دوست پیدا کنم گفتم میمونم با ...

منم خوبم آها 

درکت میکنم منم حسام شبیه توعه دقیقا 

امیدوارم امسال برای هردومون سال خوبی باشه 

منم خوبم آها  درکت میکنم منم حسام شبیه توعه دقیقا  امیدوارم امسال برای هردومون سال خوبی ...

ایشالا هم سال خوبی باشه هم بهترین دوستارو پیدا کنیم

منم خوبم آها  درکت میکنم منم حسام شبیه توعه دقیقا  امیدوارم امسال برای هردومون سال خوبی ...

پایه چندم میری؟ مدرست عوض نکردی؟