ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3776 عنوان ینی کرم تقلبی هست؟درمالیفت 180 بازدید | 8 پست کرم روشن کننده درمالیفت از جینی (دیج) کالا خریدم با تخفیف!بعد بارکد روی روی جعبه رو اسکن کردم باز شدنوشته شرکت ژرف کوشافرینروی خود کرم نوشته شرکت کیمیا فارمد گستر بعد شماره های روی جعبه هم با اونی ک اسکن کردم فرق داره🗿 لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_ 1402/06/23 | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پپپپععععع عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1255 زنگ بزن پشتبانی درمالیفت کرم چی شو خریدی من چند وقت پیش ضوافتاب لافارر خریدم شک کروم زنگ زدم پشتبانی شرکت اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمیکردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3776 زنگ بزن پشتبانی درمالیفت کرم چی شو خریدی من چند وقت پیش ضوافتاب لافارر خریدم شک ... روشن کننده لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
پپپپععععع عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1255 https://www.instagram.com/p/ByKKO95hJ9m/ اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمیکردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣
elaheh_zed عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2807 روشن کننده من دور چشم گرفتم دو سال پیش هشتاد تومن. نگا هم نکزدم اصله یا فیک بد نبود کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
پپپپععععع عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1255 روشن کننده ببین احتمالش کمه تقلبی باشه شاید درنلیفت زیر مجموعه برند باشه مثل هونور ک زیر مجموعه هوایی هستش کلا درنالیفت من استفاده کردم حوب بوده اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمیکردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3776 ببین احتمالش کمه تقلبی باشه شاید درنلیفت زیر مجموعه برند باشه مثل هونور ک زیر مج ... نمیدونم لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3776 من دور چشم گرفتم دو سال پیش هشتاد تومن. نگا هم نکزدم اصله یا فیک بد نبود از جینی کالا؟ لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_