2777
2789
عنوان

ینی کرم تقلبی هست؟درمالیفت

180 بازدید | 8 پست

کرم روشن کننده درمالیفت از جینی (دیج) کالا خریدم با تخفیف!

بعد بارکد روی روی جعبه رو اسکن کردم باز شد

نوشته شرکت ژرف کوشافرین

روی خود کرم نوشته شرکت کیمیا فارمد گستر 

بعد شماره های روی جعبه هم با اونی ک اسکن کردم فرق داره🗿

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

زنگ بزن پشتبانی درمالیفت 

کرم چی شو خریدی 

من چند وقت پیش ضوافتاب لافارر خریدم 

شک کروم زنگ زدم پشتبانی شرکت

اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمی‌کردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن پشتبانی درمالیفت  کرم چی شو خریدی  من چند وقت پیش ضوافتاب لافارر خریدم  شک ...

روشن کننده

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
روشن کننده

من دور چشم گرفتم دو سال پیش هشتاد تومن. نگا هم نکزدم اصله یا فیک بد نبود

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
روشن کننده

ببین احتمالش کمه تقلبی باشه 

شاید درنلیفت زیر مجموعه برند باشه 

مثل هونور  ک زیر مجموعه هوایی هستش 

کلا درنالیفت من استفاده کردم حوب بوده

اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمی‌کردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣
ببین احتمالش کمه تقلبی باشه  شاید درنلیفت زیر مجموعه برند باشه  مثل هونور  ک زیر مج ...

نمیدونم

من دور چشم گرفتم دو سال پیش هشتاد تومن. نگا هم نکزدم اصله یا فیک بد نبود

از جینی کالا؟