2777
2789
عنوان

چرابعضی خواهرااینجورین

91 بازدید | 10 پست

وضعیت مالی ماخیلی خوب نیس،ولی هربارخواهرم پول قرض خاسته کارشوراه انداختم،یه هفته پیشم بهم گفت داری میای برابچم کیف ولوازن مدرسه بخر بیارفلان روزپولتومیدم...منم خدایی اون پولو خیلی نیازداشتم ولی گفتم اشکال نداره چندروزدیگه صبرمیکنم...حالا دیروزمنومسخره کرده انگار...زنگ زده کفش خریدم کل پولتونمیتونم بریزم نصفشومیرزم نصفشم بعدمیدم حالامعلوم نیس بعدش کی باشه

بعدهمون نصفشم دیروزنریخت امروزمیگه نتونستم فرداشایدبریزم.،خوب منم جلوشوهرم خجالت کشیدم اخه خودمون به اون پول احتیاج داشتیم ولی خیلی بدقوله الان چیکارکنم چجوری بهش بگم کل پولو بریزه که ناراحتم تشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا گفتی پول داررررری

وقتی خودت نیاز داشتی

میگفتی خرج کردیم پول اضافه تو دستمون نیس😒😒

یاد بگیر یکم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ایراد از خودته گلم لوازم خریدن برا بچه این و اون دیگه چه صیغه ایه 

اخه گفت برام بخربیار نمیتونم برم شهرفلان روزپولتومیدم منم گفتمم بچش گناه داره بخرم خوب حالا واسه پس دادنش اینطوری میکنه

مقصر خودتی ،میدوتی بد حسابه،میدونی خرج خودت ضروریه وبهش نیاز داری ،میدونی درامدت اونقدر زیاد نیست که سریع بتونی جاشو پر کنی ،چرا نمیگی نه ؟

میگفتی ندارم وتمام 

حالا بدوو دنبال پول خودت 

مقصر خودتی ،میدوتی بد حسابه،میدونی خرج خودت ضروریه وبهش نیاز داری ،میدونی درامدت اونقدر زیاد نیست که ...

اره میدونم   حالا ناراحتم ازینکه یبارم نمیگه ببخشیددیرشده میگه دیگه ازپولت کفش خریدم بعدمیدم نصف دیگشم امروزفردامیکنه

این سری که هیچی  ولی از این به بعد اولویت خودت وهمسرت ورفاه خودتون باشه

اره واقعا من بعضی وقتا توردروایسی خواهروبقیه خونواده میمونم ولی ازین پس بایدیکم بیشترحواسم بخودم باش