2777
2789
عنوان

رژیم تعیین جنسیت

396 بازدید | 23 پست

سلام دوستان عزیز

می خواستم بپرسم کسی از رژیم تعیین جنسیت استفاده کرده قبل از بارداری که نتیجه گرفته باشه؟ این رژیم رو از کجا تهیه کردید، بهتره از متخصص زنان بگیریم یا ماما یا متخصص تغذیه؟

ممنون میشم نظرات مفید شمارو بشنوم

متخصص زنان 

دوستم و جاریش میرفتم 😂😂🤦🏻‍♀️دوستم پسر میخواست دوتا دختر داشت قربون خدا برم خدا بهش دوقلو دختر داد شدن چهارتا 

جاریش دوتا پسر داشت دلش دختر میخواست خدا بهش دوقلو پسر داد😂😂شدن چهارتا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوست گلم. بله من رژیم پسر گرفتم و شکر خدا یه بچه پسر دارم. گرمی میخوردم و مواد غذایی که پتاسیم بالایی دارن مثل خرما موز زردآلو کاهو و.... گرمی هم عسل و سیاهدانه. همسرتون هم باید رعایت کنن پیاز بخورن که سرعت اسپرم ها بره بالا و شیرموز خرما شیره انگور قاطی کنین هر دو میل کنید

متخصص زنان  دوستم و جاریش میرفتم 😂😂🤦🏻‍♀️دوستم پسر میخواست دوتا دختر داشت قربون خدا برم خدا ...

چه زیبا   

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

سلام دوست گلم. بله من رژیم پسر گرفتم و شکر خدا یه بچه پسر دارم. گرمی میخوردم و مواد غذایی که پتاسیم ...

ممنون عزیزم، برای رژیم اینکه میگن لبنیات رو نخوریم برای رژیم پسر، اینو خانم باید رعایت کنه یا هردو

و اینکه عرق کاسنی هم مفیده؟

من رفتم دکتر زنان بهم داد و بهمم گفت فقط ۷۰ درصد ممکنه اثرگذار باشه کنارشم قرص محرک و روز نزدیکی و... خیلی مهمه و در کل همسرمم آزمایش داد گفت اسپرماش خوبه و... در نهایت دور از جون شما باعث شد بارداری خارج رحمی بشه دیگه بیخیالش شدم 

از متخصص تغذیه بگیری بهتره

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
ممنون عزیزم، برای رژیم اینکه میگن لبنیات رو نخوریم برای رژیم پسر، اینو خانم باید رعایت کنه یا هردو ...

دقیقا اینو یادم رفت بنویسم گفتم ریپلای کنید بهتون بگم. راستش من مصرف لبنیات رو هم‌محدود کردم . در مورد ما فقط من رعایت کردم 

سلام عزیزم ان شالله که به اون جنسیتی که میخوای برسی

ولی دوتا از همکارام دوتا دختر داشتن سومی رو پسر میخواستن رژیم گرفتن از متخصص نزدیک ۱ سال هم رعایت کردن برای محکم کاری ولی برای جفتشون نتیجه نداد 

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️