2777
2789

عزیزم میشه بگی من دوتابچه زیر۲سال دارم وشوهرم درخواست دا ه ومن بچه هارونمیتونم نگه دارم الان من نمی خوام بچه به پدرمیرسه ؟

فقط خدا❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وکیل اینقدر سرش شلوغه بیکار نیست بیاد اینجا ،باید بری پیش مشاور حقوقی یا وکیل اینجا اینطور مسائل بیشتر پیچ میخوره و حل نمیشه خیلی هستند کاربرایی که هنوز بچه مدرسه ای هستن و چیزی سرشون نمیشه جواب میدن گند میزنن به همه چی 

پسر تا دو سال و دختر تا هفت سال فکد کنم حضانتش با مادر میتونه باشه. بقیه با پدره مگر توافقی باشه و ب ...

فرقی ندارن دختر پسر تا هفت پیش مادرن البته اگر بخواد و صلاحیت داشته باشه وگرنه پیش پدر هستن اونم اگر اینطور باشه میرسن به پدر بزرگ پدری و بعد مادری

تودادگاه گفته من حضانت نمی خوام 

اجبار هست نمیتونه نخاد حتی اگر بچه ها نزد شما باشن موظفه خرجشون بده و نداد زندان داره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اجبار هست نمیتونه نخاد حتی اگر بچه ها نزد شما باشن موظفه خرجشون بده و نداد زندان داره . 

همون مشکلم اینه نمی خوادچندرغازنفقه رومیده اونم هفته اول تموم شده بااین هزینه ها

فقط خدا❤️❤️❤️
همون مشکلم اینه نمی خوادچندرغازنفقه رومیده اونم هفته اول تموم شده بااین هزینه ها

از طریق دادگاه اقدام کن بگو توان نگهداریشون رو ندارم بیاد ببردشون . دادگاه موظفش میکنه یا خودش سرپرستی شون رو به عهده بگیره یا هزینه بیشتری ‌پرداخت کنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .