2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همین سادگی که میگی نیست عزیزم

ببین من 3 ماه رابطه بودم.. حتی راب.جنسی ..دروغ بهم گفت که باهات میمونم بعدا فهمیدم که بخاطر دلسوزی اش بوده !

مامانم فهمید که من راب.ام داشتم کلی حمایتم کرد گفت مشکلی نیست پیشتم..

کلی قرص خوردم تا اوکی شم..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
ببین من 3 ماه رابطه بودم.. حتی راب.جنسی ..دروغ بهم گفت که باهات میمونم بعدا فهمیدم که بخاطر دلسوزی ا ...

شما عقد بودی ؟بعد من کسی حمایتم نمیکنه اولش هم خانواده ی خودم از اینطرف بفهمن بکارت ندارم دیگه نمی تونم تو خونه بمونم

مامان فسقلی جون 
شما عقد بودی ؟بعد من کسی حمایتم نمیکنه اولش هم خانواده ی خودم از اینطرف بفهمن بکارت ندارم دیگه نمی ت ...

هیچکدوم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
ببین من 3 ماه رابطه بودم.. حتی راب.جنسی ..دروغ بهم گفت که باهات میمونم بعدا فهمیدم که بخاطر دلسوزی ا ...

من همین حسو دارم انگار نسبت بهم دلسوزه شایدم به خاطر وابستگیش اینکارو میکنه تمام زندگی ما شده رابطه یعنی تا حالا هیچ بحث ودعوایی به جز این رابطه کوفتی نداشتیم تا باهاش داشته باشم خوبه یه چیزی بگم زود بهم میریزه بعد میگه من فقط تو رو به خاطر رابطه نمیخام وانتظار داره باور کنم 

مامان فسقلی جون 

یکی ازدلایل ازدواج تانین نیازجنسی طرفبن هست شمااوایل سردبودی همسرت هم آدم گرم دوست داشته شمااونجورکه میخواسته باشی توهمین سایت کلی خانوم هستن که بخاطرسردی همسرشون قصدجدایی دارن.بشین رندگیت بکن بعدطلاق ممکن بهشت برین منتظرتون نیست

باید ازش شکایت میکردی

خب تو چرا نمیکنی؟

من همین حسو دارم انگار نسبت بهم دلسوزه شایدم به خاطر وابستگیش اینکارو میکنه تمام زندگی ما شده رابطه ...

دلسوزی هست باور کن..

یعنی تو 3 سال را.طپبطه جنسی داشتی؟ 

یکی ازدلایل ازدواج تانین نیازجنسی طرفبن هست شمااوایل سردبودی همسرت هم آدم گرم دوست داشته شمااونجورکه ...

نه عزیزم سرد نبودم فقط بلد نبودم الان از خودشم گرم ترم بالخره عقد واسه این چیزاش اشنایی با رابطه ومیل هر طرف اگه یه روز اون نتونه باهام رابطه داشته باشه باید دنیا رو روی سرش خراب بکنم این نمیشه رابطه خیلی خیلی مهمه ولی زندگی فقط رابطه نیس

مامان فسقلی جون 
دلسوزی هست باور کن.. یعنی تو 3 سال را.طپبطه جنسی داشتی؟ 

نه عزیزم من ۷ ماهه عقدم ۶ماه رابطه همینجوری داشتیم یعنی کامل نبود ه این یه ماهه که رابطمون کامله 

مامان فسقلی جون 
نه عزیزم من ۷ ماهه عقدم ۶ماه رابطه همینجوری داشتیم یعنی کامل نبود ه این یه ماهه که رابطمون کامله&nbs ...

خوب چرا میخای جداشی

[QUOTE=310133787]خب تو چرا نمیکنی؟[/QUOTEچون شوهرمه و دلیلی برای شکایت وجود نداره من گفتم چون عقدم زوده ولی کار خلافی نکرده که بتونم ازش شکایت بکنم برم بگم شوهرم باهام رابطه داشته بیاین زندانیش کنین  

مامان فسقلی جون