2777
2789

من اضطراب دارم دوساله ...دارو میخورم آسنترا،،کسی بود اضطراب کامل خوب شده باشه....من خوبم ولی میترسم باز مثل قبل بشم.یک چهارم قرص رو میخورم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
من ازکودکی  داشتم..نفس عمیق بکشید وقران بخونید پوزش یاپیاده روی کنید.واقعا کمک کنندست

دارو نخوردید

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من. باردارم هستم. فکر و خیال دیوونم کرده. اضطراب دارم. به ماه پیش رفتم دکتر دارو داد یه هفته خوردم بعد ترسیدم بدای بچه ضرر داشته باشه، کنارش گذاشتم. دوباره حالم بد شده دبشب از استرس معذرت میخوام بالا آوردم. بیقرار بودم دوست داشتم داد بزنم. نمیدونم‌چکار کنم

من. باردارم هستم. فکر و خیال دیوونم کرده. اضطراب دارم. به ماه پیش رفتم دکتر دارو داد یه هفته خوردم ب ...

ببین دارو هم بخور دکتر میدونسته بارداری داده دیگه....این حالت به نظر من بیشتر واسه نی نی ضرر داره....داروتون چی بود

من. باردارم هستم. فکر و خیال دیوونم کرده. اضطراب دارم. به ماه پیش رفتم دکتر دارو داد یه هفته خوردم ب ...

قران ذکر..تسبیح بگیر دستت ذکر بگو....توی دفتر یادداشت گوشیت اونقدر حرفای ذهنت بنویس ناکامل خالی بشه.بمدت ۱۵دقیقه این کارو بکن وفقط بنویس وبنویسی حتی اگه چیزهای بی ربط باشه.بعدش سبک میشی....

ببین دارو هم بخور دکتر میدونسته بارداری داده دیگه....این حالت به نظر من بیشتر واسه نی نی ضرر داره... ...

سیتالوپرام و نورتریپلیتین. نصف از هر کدوم. 

شوهرم تو کار خونه مشارکت نمیکنه، تنبله، انجامم بده سرسری و هزار بار باید بهش بگم تا انجام بده. کلافم کرده. رو مخمه. خودمم شبی که خوب نخوابم مریضیم عود میکنه. 

خواهرم میگفت قرص نخور نکنه برای بچه ضرر داشته باشه. بیشتر از یه ماهه دکتر دارو داده. اگه میخوردم حتما تا الان بهتر شده بودم. 

سیتالوپرام و نورتریپلیتین. نصف از هر کدوم.  شوهرم تو کار خونه مشارکت نمیکنه، تنبله، انجامم بده ...

اشباه میکنی نباید حرف کسی رو گوش کنی 

قران ذکر..تسبیح بگیر دستت ذکر بگو....توی دفتر یادداشت گوشیت اونقدر حرفای ذهنت بنویس ناکامل خالی بشه. ...

ممنونم. آره با تسبیح ذکر میگم اما همون موقع نهایتش خوبم. از دیشب اومده سراغم. خیلی حالت بدیه. همش میگم بچه برای چم بود. اینم تا صبح حدکاتش زیاد شده بود و هی میچرخید. راستش من وقای حالم بده هم، از اینکه چیزی تو شکممه حالم بد میشه و به شدت اعصابم خورد میشه. دارم دیوونه میشم. تو رو خدا برام دعا کنید. 

منم اضطراب داشتم خیلیییی.

الان خیلی بهترم.

حرز امام جواد بگیر بزار پیشت من همیشه میزنم به لباسم. خیلی تاثیر داره.

قرآن و نماز اول وقت آرامش تو زندگیت برقرار می‌کنه.

به سایت استاد شجاعی یه سر بزن کارگاه های زیادی تو این زمینه داره. خیلی طبقه بندی شده و عالی ویس همه کارگاها قرار داده شده. من خودم موقع کارای خونه ویساشو گوش میدم.