2777
2789
بالشت فرم دهی میذارم زیر سرش بد نفس میکشه یا صاف به پشت میخوابونمش همش عادت کرده به بغل بخوابه چکار کنم؟
خدایا به من آرامش بده
سر فرم نمیگیره اگه هم بگیره بزرگتر که بشه به فرم عادی خودش برمیگرده و فرمشم به ارثه.استخوانهای سر بچه هنوز جا نیافتاده وقتی مغز رشد میکنه استخوانها جا میوفتن و سر مثل حالت عادی گرد میشه.توی یه کتاب خوندم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نترس هیچی نمیشه پسر من فقط طاق باز میخوابید سرش قشنگ دراز و صاف شده بود همش غصه میخوردم الان که یکسالشه خیلی کله خوشگل و گردی داره چون استخونای جمجمه که سفت میشه تازه سرش شکل میگیره اونم ژنتیکیه
عشقم پسرم😘😘😘
مرسی از همگی 😘 من همش نگران بودم شیر تو حلقش نپره واسه همین به یکطرف میخوابید الان عادت کرده وقتی صاف میذارمش خوب نفس نمیکشه ناراحته خودش سرشو باز به بغل میچرخونه
خدایا به من آرامش بده
2804
اتفاقا باید به بغل بخوابه که خدایی نکرده شیر برنگرده تو دهنش. منم پسرمو همش به بغل می خوابوندم ولی تغییر میدادم مدام. اوایل فکر می کردم سرش داره دراز میشه از پشت ولی بزرگتر که شد فرمش تغییر می کرد الان که 2سالشه قشنگ گرد شده
وقتی که نگاهم به نگاهت خیره می شه دوست دارم زمان بایسته واسه ی همیشه...
منم دغدغه شمارو داشتم دخترم تا سه چهارماهگی همش یه طرف میخوابید دیگه بعدش خوب شد.مقصرخودم بودم همش یکطرف خوابش میکردم.یکم که بزرگتر بشه خودش سرشو به هر دو طرف میچرخونه و خوب میشه.
یه همسر خوب   ، دوتا دخمل گل   یه پسرتپل     .دارایی های با ارزشم .خدایا شکرت.
مرسی سلناز جون و گلابتون جون خیلی ناراحت بودم اخه وقتی هم میچرخونم سرشو هی طفلی بد خواب میشه امیدوارم همینطور که میگین باشه ممنون
خدایا به من آرامش بده