2777
2789
عنوان

معلم ها بیایین

632 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

دوستان من امسال سال اول تدریسمه و خیلی استرس دارم واسش 

معلم دبیرستان هستم اونم مدرسه نمونه بهم دادن 

میشه بهم بگین روز اول باید چجوری رفتار کنم و واسه مدیریت کلاس باید چیکار کنم؟ 

اگه کتاب خوبی هم میشناسید لطفا بهم معرفی کنید بخونم 

اینقد استرس دارم که رفتم کتابا کنکوری رو گرفتم که دوباره بشینم بخونم الان دوماه هم دارم محکم میخونم واسم کنکور احساس میکنم خیلی سخته 

میشه اگه کتاب خوب سراغ دارین در این باره بهم معرفی کنید 

تبریک میگم انشالله که ی معلم نمونه میشی

استرستو درک میکنم ولی روال کار دستت میاد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سال اول تدریسمه خواهر اما ابتدایی🥲 یه چنل پیدا کردم خیلی کمکم داره میکنه 🙂❤️ ولی واسه ابتدایی نمیدونم به دردت میخوره یانه ،بعد ببین بهترین چیز اینه که از دوران دبیرستان خودن الگو بگیری ببینی اون زمان دوست داشتی معلمت چطور رفتار میکرد باهات چجوری بود به دلت می نشست بعد دبیرستان چون فاصله سنی انچنانی نیست خیلی بهتره پس استرس نداشته باش

سلین 

با اعتماد به نفس شروع کن، روش کارتو بگو جلسه اول. بگو برام مهمه که فعال و درسخون باشید، غیبت نداشته باشید و..... 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
منم سال اول تدریسمه خواهر اما ابتدایی🥲 یه چنل پیدا کردم خیلی کمکم داره میکنه 🙂❤️ ولی واسه ابتدایی ...

وای اینقد استرس دارم چند روز همش معده درد شدید دارم

میشه لینک چنلشون رو واسم‌بفرستی عزیزم😘😘

بعد اینکه طرح درس تمیز بریز برای اون روزت ...

معارفه ، نوع شیوه برگزاری کلاست ،امتحانت ، نمره دادند ،کوییز کلاسی هات چه نمره ای هستند ،پرسش وپاسخ ،بعد درمورد  وقت ازاد ها چه برنامه ای داری ، 

سلین 

با اعتماد به نفس شروع کن، روش کارتو بگو جلسه اول. بگو برام مهمه که فعال و درسخون باشید، غیبت نداشته ...

مرسی از راهنمایات ممنون میشم اگه توصیه دیگه ای هم داری لطف کنی بگی ❤

خب من ادم جدی نیستیم از اینام که دلم نمیاد به کسی اخم هم کنم واسه همین میترسم دیگه روشون وا شه کلاس از هم بپاشه 

بعد اینکه طرح درس تمیز بریز برای اون روزت ... معارفه ، نوع شیوه برگزاری کلاست ،امتحانت ، نمره دادند ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییت ❤ اگه توصیه دیگه ای هم داشتی ممنون میشم بگی 

من همه این توصیه ها رو دارم یادداشت میکنم فردا جدی شروع کنم به نوشتن درموردشون 😅

مرسی از راهنمایات ممنون میشم اگه توصیه دیگه ای هم داری لطف کنی بگی ❤ خب من ادم جدی نیستیم از اینام ...

از جلسه اول بگو بخند نکن. ببین جو کلاس چطوریه بعد تصمیم بگیر چطور باشی 

اگر باجنبه بودن باهاشون گرم بگیر 

بگو جزوه میگی یا چی، چندوقت یه بار امتحان میگیری و.... 

بوقتش جدی باش بوقتش شوخی کن, از اول خوب باشی درستو جدی نمیگیرن 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
مرسی عزیزدلم از راهنماییت ❤ اگه توصیه دیگه ای هم داشتی ممنون میشم بگی  من همه این توصیه ها رو ...

من هرچی استادم یادم میاد همونو دارم میگم ولی یه کتاب دارم اسمش فنون تدریس خیلی کتاب خوبیه ویژه معلمین ...یکی از واحدای درسیم بود اینقدر خوب راهنماییت میکنه ،  اینکه حین تدریس نپرن وسط صحبتات بعد اینکه اول یه توضیح مختصر درمورد اون درس میگی بعد مثلا شروع به باز کردنش میکنی وقتی بگی ته جلسه پرسش داریم بهت توجه بیشتری میکنن، باهاشون دوست باش اما یاد اوری کن که حدود رعایت بشه، 

سلین