ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زندگی مشترکه دیگه لازمه ک همراه هم باشین واقغن زندگی کردن سخت شده بیا قبول کنیم مردا مغرورن و ...
آخه ازبس واسه این زندگی جنگیدمو فداکاری کردم شده وظیفه برام کارم به جایی رسیده که اگر ازخودم نگذرم عذاب وجدان میگیرم(۱۰سال نخوردم ونپوشیدمو کار کردمو قناعت کردمو خونه خریدم کلشم به اسم آقاس تازه این یه چشمشه کلی وام واینا گرفتمو دارم قسطاشونو میدم ۲ساله واسه خودم یه جفت جوراب نخریدم)
باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
آخه ازبس واسه این زندگی جنگیدمو فداکاری کردم شده وظیفه برام کارم به جایی رسیده که اگر ازخودم نگذرم ع ...
اینقد دیگه ن واقعن از ی جایی ب بعد همع چیو وظیفه شما میدونه و بی مسولیت میشه بنظرم ک حتما برگرد ب روال عادی واسه خودت حتما خرج کن چون میدونه ب فکر قسط و اینا هستی خیالش راحته
اینقد دیگه ن واقعن از ی جایی ب بعد همع چیو وظیفه شما میدونه و بی مسولیت میشه بنظرم ک حتما برگرد ب ر ...
میخوام خیلی ام میخوام ولی نمیتونم اگرم پولی باشه واسه زندگی نره فورا واسه بچم خرجش می کنم دلم نمیاد یه آرایشگاه برم از خودم متنفرم دعا کن حال دلم خوب شه
باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷