2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم ب اونی ک مد نظرته برسی دردسر داره ولی حس میکنم ب شیرینی موفقیتش میرزه

ممنون عزیزم

قطعا می ارزه

اما فکر نمیکنم تا چند سال اینده بتونم ، مانع زیاد دارم فعلا

میتونم همین امسال برم ولی ترجیحم صبره فعلا

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
مریض که چی بگم مثل قبل نیستم سالهاست هم افسردگی گزفتم و هم جسمی اون زمین انشالله سهم شماست به زو ...

امیدوارم هرچی زودتر سلامتیتو بدست بیاری مهربونم🥲

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

امیدوارم هرچی زودتر سلامتیتو بدست بیاری مهربونم🥲

مرسی عزیزم

الهی به خواسته دلت برسی 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
الان یکسال شد که تو این وضعیتم واقعا خسته شدم دیگه 

من ی تغییر اساسی تو خودم داشتم ینی یهو متوجه این شدم ک مثه‌ قبل نیستم و ب راحتی کسی ک باعث درگیری فکریم میشه یا حتی ازارم میده رو رها میکنم👩‍🦯

به اینکه به همسرم کمک کنم که گره شغلیش رو بازکنه یانه؟هزاربار از همه چیزم مایه گذاشتمو کمکش کردم ولی ...

زندگی مشترکه دیگه لازمه ک همراه هم باشین واقغن زندگی کردن سخت شده 

بیا قبول کنیم مردا مغرورن و یکمم ی دنده و لجباز خودشون متوجه میشن ولی ب روی خودشون نمیارن شماهم هرکاری میکنی برا زندگی و ارامش خودتونه 

امیدوارم ک حل بشه گره شغلیش

زندگی مشترکه دیگه لازمه ک همراه هم باشین واقغن زندگی کردن سخت شده  بیا قبول کنیم مردا مغرورن و ...

آخه ازبس واسه این زندگی جنگیدمو فداکاری کردم شده وظیفه برام کارم به جایی رسیده که اگر ازخودم نگذرم عذاب وجدان میگیرم(۱۰سال نخوردم ونپوشیدمو کار کردمو قناعت کردمو خونه خریدم کلشم به اسم آقاس تازه این یه چشمشه کلی وام واینا گرفتمو دارم قسطاشونو میدم ۲ساله واسه خودم یه جفت جوراب نخریدم)

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
عه واقعا ندارههه؟😂😂ترو خدا نداشته باشهههه بخدا اصن بهم نمیخورنننن😂 حرصمو درمیارننن😂🙁🙁🙁🙁🙁 ا ...

حدسی😂 

بخون کم کم 

آخه ازبس واسه این زندگی جنگیدمو فداکاری کردم شده وظیفه برام کارم به جایی رسیده که اگر ازخودم نگذرم ع ...

اینقد دیگه ن واقعن از ی جایی ب بعد همع چیو وظیفه شما میدونه و بی مسولیت میشه بنظرم ک‌ حتما برگرد ب روال عادی واسه خودت حتما خرج کن چون میدونه ب فکر قسط و اینا هستی خیالش راحته

اینقد دیگه ن واقعن از ی جایی ب بعد همع چیو وظیفه شما میدونه و بی مسولیت میشه بنظرم ک‌ حتما برگرد ب ر ...

میخوام خیلی ام میخوام ولی نمیتونم اگرم پولی باشه واسه زندگی نره فورا واسه بچم خرجش می کنم دلم نمیاد یه آرایشگاه برم از خودم متنفرم دعا کن حال دلم خوب شه

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
میخوام خیلی ام میخوام ولی نمیتونم اگرم پولی باشه واسه زندگی نره فورا واسه بچم خرجش می کنم دلم نمیاد ...

حواست ب خودت باشه مامان فداکار🌚

حواست ب خودت باشه مامان فداکار🌚

ممنون عزیزم سعی خودمو میکنم شماهم ان شاءالله به هرچی که میخوای برسی.