2777
2789
عنوان

زندگی مسخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 53 پست
شما کلا فکرت پیش خوردن و مردنه ! خوبی کردن یعنی یکی بیمار میشه بتونی خوبش کنی . یکی درد داره بتونی د ...

عزیزم  خوراک رو مثال زدم 😂 حالا اون فقیره مثلا بچش دفتر مدرسشو نداره برا بچش دفتر بگیرم ذوق کنه بره مدرسه درس بخونه تلاش کنه کار پیدا کنه ازدواج کنه بچه بیاره بمیره  حالا این وسطام یه چهار تا کار خیر بکنه تا زندگی برا چهار نفر دیگه اسون تر بشه اونا خوشحال بشن در کنار این قطعا کارهایی رو هم میکنه که عده ایی ناراحت بشن زندگیشون سخت تر شه. بیماره خوب بشه، درد یکی درمون بشه، ماشین یکی تعمیر بشه، اعصاب یکی اروم بشه، دارو بسازم، ابزار بسازم، کتاب بنویسم اینا که شما گفتین یسریش مشکلات وسط زندگیه یسریشم کارهایی واسه ی بدست اوردن حس خوبه مشکلا که حل بشن حس خوبه که بدست بیاد دوباره همه باید به چرخه ادامه بدن چرخه چیه؟ باید پول داشته باشه تا بتونه نیاز های اصلیشو که میشه  خوراک و پوشاک و مسکن رو تهیه کنه بعدم ازدواج کنه بچه دار شه دوباره روز از نو روزی از نو چون بچش اول راهه اونو که راه و  چاه زندگیو نشونش داد و سر و سامونشم داد که وارد جامعش کنه تا اون بچه هم چرخه رو ادامه بده بعدش  که خودش وظیفشو برای نامیرا شدن چرخه انجام داده حالا بمیره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم  خوراک رو مثال زدم 😂 حالا اون فقیره مثلا بچش دفتر مدرسشو نداره برا بچش دفتر بگیرم ذوق کن ...

شما یه توضیح مختصر از وضعیت تحصیلی و شغلی و سن ات بدی شاید بتونیم کمکت کنیم. 

یه خانم مستقل و قوی 
شما یه توضیح مختصر از وضعیت تحصیلی و شغلی و سن ات بدی شاید بتونیم کمکت کنیم. 

مشکلم که حل شدنی نیست گلم میخاستم ببینم بقیه نظرشون چیه، این حسیه که از اول با من بوده هر چقدر تلاش کردم رفعش کنم نشده‌ و فقط باید ادامه داد به زندگی تا تموم شه بره

مشکلم که حل شدنی نیست گلم میخاستم ببینم بقیه نظرشون چیه، این حسیه که از اول با من بوده هر چقدر تلاش ...

شما یه مشکلی داری. چون فکرت مدام حول و هوش فقر و حداقل های زندگی و ایناس. به نظرم  خانواده اینطوری داشتی تو زندگی کلا غیر خوردن و پختن و جارو کردن چیز دیگه ای تجربه نکردی. نهایت فعالیتت هم تحصیل بوده احتمالا. وارد بازار کار هم نشدی . خانواده به شدت سنتی هم داری‌. اینارو برداشت میکنم . 

یه خانم مستقل و قوی 
شما یه مشکلی داری. چون فکرت مدام حول و هوش فقر و حداقل های زندگی و ایناس. به نظرم  خانواده اینط ...

مشکل خاصی که غیر قابل حل باشه ندارم،فقر رو که بخاطر این گفتم که شما حرف از انسانیت زدین که خوبی و کمک کنیم به بقیه و اینا که زندگی قشنگ بشه🤣 توی خانوادمم اینطوری نبوده که همش خوردن و خوابیدن و این چیزا باشه مثل بقیه برا بهتره شدن اوضاع تلاش کردم غیر تحصیل فعالیت دارم، خانوادمم سنتی و قدیمی فکر کن نیستن به طور کل از نظرم زندگی مزخرفه حالا چه اونی که فقط حداقل ها رو داره توی زندگیش چه اونی که همه چی داره به هر حال چرخه ی دوست داشتنی نیست که بخام ازش تعریف بکنم بگم وای خیلی زندگی قشنگه، ولی مجبوریم که ادامه بدیم و برای بهتر شدنش تلاش کنیم ولی باز این تلاشه برای بهتر شدنش چیزی از  مزخرف بودن زندگی  کم نمیکنه این نظر منه

مشکل خاصی که غیر قابل حل باشه ندارم،فقر رو که بخاطر این گفتم که شما حرف از انسانیت زدین که خوب ...

نظرتون محترمه. امیدوارم زندگی با تمام سختی هاش ، قشنگی هاشم به شما نشون بده تا از این بی حالی در بیایید 

یه خانم مستقل و قوی 

چون زندگی این روزمرگی ها نیست..کلا بدنیا نیومدی که بزرگ شی و بچه دار شی و .... 

بدنیا اومدی تا تمرین کنی رشد کنی و آگاه شی ..مرتبه روح و بعد روحیت بالا بره .

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
مسخره اونجا بود ک از بین میلیونها اسپرم عجله داشتیم سریع پریدیم تو تخمک☹💔

پروفت شبیه رفیقمه دقتی پز میدع

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بدترین قسمتش همون ازدواجه زوریه بخاطر چشم مردم و تنها نبودن 😡

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
زن مرد فرقی نداره مردم از اونطرف باید جون بکنه

چقد حرفات بوی ناامیدی وافسردگی میده..

اگ همه دید شمارو داشته باشن ک باید برن خودشونو دار بزنن..

برا همی میگن ناامیدی بدترین گناهه