چقدر زندگی مسخرست، حالا که چی مثلا؟ تلاش کنی ، حرص بخوری ، به اجبار اینکه ادم نمیتونه تا اخر عمر تنها باشه ازدواج کنی، بدن خودت رو داغون کنی بچه بیاری دوباره از اول بسم الله به بچت بگی این میشه الف اون ب بعد پیر شی بمیری. من حوصله این مسخره بازیا رو ندارم اعصابشم ندارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به هر حال آدم خودش انتخاب میکنه چجوری زندگی کنه ..عمر میگذره ..خوبه که آدم به چیزهای فراتر از اونی که میبینه فکر کنه
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖
عزیزم خوراک رو مثال زدم 😂 حالا اون فقیره مثلا بچش دفتر مدرسشو نداره برا بچش دفتر بگیرم ذوق کن ...
ببینید من دقیقا متوجه منظورت شدممممم ولی خب یه جمله اژ یجا خوندم که ما اومدیم تا یا زندگی کردن ارزش پیدا کنیم خیلی بهم کمک کرد تا از این سلسله افکار بیرون بیام
ببینید من دقیقا متوجه منظورت شدممممم ولی خب یه جمله اژ یجا خوندم که ما اومدیم تا یا زندگی کردن ارزش ...
اره از این حرفا که میگن سختی بکش و بجنگ و تلاش کن تا ارزشمند شی الماسم سختی کشیده که الماسه و اینا منتها نمیدونم اینکه میگن سختی بکش و بعدش قشنگه چیه حتمن باید زجر بکشی ؟ بعد تازه اینکه اینو قبولش کردن یسریا بدتره مثلا میگن نه اگه سختی نکشی و به یه چیزی برسی لذت نداره ! چرا عزیز من اتفاقا لذت داره ولی چون کردن تو مخمون که بدون تلاش رسیدن به جایی لذت نداره متاسفانه واقعا ممکنه بعضیا باورشون شده باشه
اگه شعاره که پس همینجوری به زندگیت ادامه بده ببینم به کجا میرسی حداقل کاری که میتونی اینه که حال خو ...
به نظرم رسیدنی های این دنیا دلچسب نیست که ادم بیتابانه مشتاقشون باشه همه ی رسیدنی هاش تشنه درد و رنج انسانن تا روی خوششونو نشون بدن و اینچنین رسیدن هم لذت نداره حداقل برا منکه اینجور بوده🤷♀️