2777
2789
عنوان

زندگی مسخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 53 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه سبکی 

هر سبکی که توش خوشحال تر باشی حالت بهتر باشه

کسی مجبورت نکرده بچه دار بشی

کسی مجبورت نکرده حتما ازدواج کنی

اصلا دلت میخواد تلاش نکنی ؟ نکن 

دلت میخواد تلاش کنی به هدف برسی؟ خب تلاش کن

دلت میخواد بیخیال باشی و به هیچی فکر نکنی؟ خب به خودت استراحت بده

که چی بشه؟

شما زندگیت خیلی بی هدفه. اینایی که گفتی هیچکدوم هدف نیست. یه زندگی مرغ و خروسی هست. مدل انسانیش اینه یه اثر مثبت تو اطرافت بذاری. یه خدمتی بکنی ... یه بچه خوب تربیت کنی . یه اختراعی بکنی ... یه حال خوب برای یکی ایجاد کنی . بگردی . سفر بری. لذت ببری . کار کنی درامد داشته باشی پیشرفت کنی ... هنر داشته باشی .... شما فقط به خوردن و خوابیدن و زاییدن و مردن فکر کردی. انسان فراتر از ایناس 

یه خانم مستقل و قوی 
جوری که خودت دوست داری زندگی کن نه جوری که بقیه دوست دارن 

حالا من سبک زندگی مورد علاقمم پیش بگیرم باز نمیشه ادم نمیتونه تنهایی زندگی کنه ادمه بالاخره همدم میخاد مجبوره که داشته باشه 

هر سبکی که توش خوشحال تر باشی حالت بهتر باشه کسی مجبورت نکرده بچه دار بشی کسی مجبورت نکرده حتما از ...

متاسفانه به این نتیجه رسیدم اینا همش شعاره زندگی نمیزاره ادم همیشه خوشحال باشه ذاتش اینه، کسی مجبورم نمیکنه ازدواج کنم  بحث پول هم نیست زندگی مجبورم میکنه چون تنهایی ادم نمیتونه زندگی کنه ، بیخیال بودنم تهش مصیبت برات میاره

شما زندگیت خیلی بی هدفه. اینایی که گفتی هیچکدوم هدف نیست. یه زندگی مرغ و خروسی هست. مدل انسانیش اینه ...

اتفاقا پره از هدف هایی هست  که لیست کردم به یسریاشون رسیدم به یسریاشونم باید تلاش کنم تا برسم، ته اینکه به اهداف زندگی خودم برسم بالاخره ازدواج مرحله ایی از زندگیه متنفرم که باشی قابل حذف شدن نیست چون ادم تنهایی نمیتونه زندگی کنه ذاتش اینجوریه و بعد از ازدواج هم دوباره میشه همون مراحلی که گفتم، خوبی کردنم مثلا یکی فقیره بچه هاش گرسنن کمکش کنم خوراک برای بچه هاش بگیره اون خوشحال میشه برا بچه هاش غذا میگیره که بخورن حس خوبی میده اینکار ولی تهش چی بچه هاش غذا بخورن که بتونن این چرخه ی مزخرف زندگی رو ادامه بدن، نمیدونم منظورمو متوجه بشین یا نه من ته ماجرا رو میگم

اتفاقا پره از هدف هایی هست  که لیست کردم به یسریاشون رسیدم به یسریاشونم باید تلاش کنم تا برسم، ...

شما کلا فکرت پیش خوردن و مردنه ! خوبی کردن یعنی یکی بیمار میشه بتونی خوبش کنی . یکی درد داره بتونی دردشو خوب کنی. یکی ماشینش خرابه بتونی تعمیر کنی. یکی اعصابش ناراحته بتونی خوبش کنی. یه داروی جدید بسازی. یه ابزار جدید اختراع کنی‌. یه کتاب اثر گذار بنویسی . 

یه خانم مستقل و قوی