خانوما همسرم عسل با موم خریده از دیشب گذاشتیم تا عسلش جدا بشه ولی شبی میخاستم هرچی عسل ته موم هست رو جمع کنم ب جای فشار بدم با دست اومدم با قاشق لهش کردم پوره موم قاطی عسل شذ ب نظرتون خراب میشه
خب همین کار کردم عسل کلا صاف شد تو ظرف مومی ک داخلش عسل موند اینم خواستم عسلش بگیرم ب جای فشا ...
خب نباید فشار میدادی باید میزاشتی جای گرم قشنگ جدا میشد هیجی توش نمی مونده
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
پدربزرگم زنبور. داره یه دبه ۷ کیلویی بهمون داد خیلی زیاد بود مام دونفریم مگه چقد میخوریم بخاطر همین ازش مونده
از دیشب گذاشته بودم جدا شده بود شبی گفتم چیکارش کنم گفت با دست چنگش بزن منم گفتم چ کاری با قاشق فشار ...
نگران نباش میاد بالل