2821
2789
عنوان

موم عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 5148 بازدید | 55 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اعصابم ریخت ب هم  سر درد شدم

عسلو بریز تو ابکش یه چیزیم بکش روش بزار یه جا گرم عسل میره تو ظرف موما بالا تو ابکش میمونن

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
همسرم میگه عسل خراب کردی بو می‌کنه باید بندازیم دور

عسل تا اب بهش نخوره خراب نمیشه

الانم فقط به خاطر موم واحتمالا گرده های موجود رنگش تغییر کرده وگرنه موم روی طعم عسل تاثیری نداره

بابام زنبور داره 

اسی عسل ته نشین میشه موما میاد بالا میتونی راحت جدا کنی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
عسلو بریز تو ابکش یه چیزیم بکش روش بزار یه جا گرم عسل میره تو ظرف موما بالا تو ابکش میمونن

خب همین کار کردم عسل کلا صاف شد تو ظرف 

مومی ک داخلش عسل موند اینم خواستم عسلش بگیرم ب جای فشارش بدم لهش کردم پودر شد قاطی عسلای شفاف

و خدایی که در این نزدیکیست 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز