2821
2789
عنوان

موم عسل

5185 بازدید | 55 پست

خانوما همسرم عسل با موم خریده از دیشب گذاشتیم تا عسلش جدا بشه ولی شبی میخاستم هرچی عسل  ته موم هست رو جمع کنم ب جای فشار بدم با دست اومدم با قاشق لهش کردم پوره موم قاطی عسل شذ ب نظرتون خراب میشه 

و خدایی که در این نزدیکیست 

نه هیچیش نمیشه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همسرم میگه عسل خراب کردی بو می‌کنه باید بندازیم دور

عسل دارم با موم مال سه سال پیش هنوز مث روز اولشه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

مومش هم خوردنیه دیگه

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

میخوریم ولی میخاست شفاف باشه موم جدا باشه منم نمی‌دونستم اومدم لهش کردم 

اها 😂 میخاستم بگم بخورین اونم چون الان گرونه 

من داییم میفروشه کیلویی ۸۰۰

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :) 
میخوریم ولی میخاست شفاف باشه موم جدا باشه منم نمی‌دونستم اومدم لهش کردم 

چقدر ناز داره😑😂😂

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

2823
2791
2779
2792