2777
2789
عنوان

گربه ام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 55 پست

ای کاش من به جای گربه ات مرده بودم اسی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به خدا من انقدر دیوونه و عاشق گربه ها و بچه گربه ها هستم که به قرآن اگه لازم باشه جون و نفسمو میدم بهشون 🥺🥺🥺🥺🥺

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

آره کلا خصلت گربه اینه ما خونمون ویلاییه ازین جنگا خیلی دیدم رحم نمیکنن لامصبا

فاز پلنگ میگیرن ، منم دعواشونو یه بار دیدم تو حیاطمون بودن تا حد کشت همو میزدن و جیغ میکشیدن رفتم ترسوندمشون جفتشون فرار کردن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعتشونه گربه های نر باهم دعوا میکنن ماده ها باهم یه چیز طبیعی هست اینجا من دیدم نرا مثل چی میپرن ب ...

نر و ماده وقتی میخان جفت بشن اول نره ی شکم ماده رو میزنه بعد جفت میشن کلا حیوانات عجیبی هستن بعد ی سگ به توله سگ دیگه کار نداره میدونه ضعیفه کاریش نمیگیره اماگربه به بچه رحم نمیکنه

منم یه بچه گربه بیرون بود کسیا نداشت آوردمش پیش خودم بیرون که بود یه ماشین از روش رد شد خیلی افسرده ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای کاش من به جای گربه ات مرده بودم اسی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 به خدا من انقدر دیوونه و عاشق گربه ها و ب ...

خدانکنه عزیزم ولی خیلی ناراحت شدم بهترین دلخوشیم بود صبح ها به عشق اون بیدار میشدم 🥺

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋
خدانکنه عزیزم ولی خیلی ناراحت شدم بهترین دلخوشیم بود صبح ها به عشق اون بیدار میشدم 🥺

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نر و ماده وقتی میخان جفت بشن اول نره ی شکم ماده رو میزنه بعد جفت میشن کلا حیوانات عجیبی هستن بعد ی س ...

سگا رو نمیدونم ولی طبیعتشونه خدا تو وجودشون قرار داده  نباید زیاد حساس شیم سر این چیزا

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
مخصوصا نصف شبا آدم زهره ترک میشه

دقیقا ،از جون و دل مایه میذارن تو دعوا 😅

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

قرار بود بریم واکسن بزنیمش بعد بیاریم تو خونه 😢🥺

تا وقتی زخمیتون نکنه و دستشوییشم تو خونه خودش باشه ازش مریض نمیشین، دیگه ایدز که نداره، میزاشتین بمونه داخل خونه داخل یه کارتون مقوایی تا ببرین واکسن بزنیدش، ما هم یه جوجه پرنده پیدا کردیم الان چند ماهه بزرگش کردیم خدا رو شکر هنوز زندس، حیوونا و پرنده ها بانمکن کلا و ادمی که احساسات داشته باشه دوسشون داره، خوبه که شما احساسات دارین🌸🙋