2777
2789
عنوان

گربه ام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 55 پست

🥲🥲🥲

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤲🏻🤲🏻

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
آره گربه های بزرگتر بچه گربه هارو تاسرحد مرگ زخمی میکنن چراشو نمیدونم🤔

بنطرم جنگ واسه بقاس ،وقتی منابع غذا کم باشه 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

منم یه سگ دارم از این دفعه بهتر بهش غذا میدم

درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی  از من بزرگتره  سنش خیلی  ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد

خودتو اذیت نکن ازین چیزا تو طبیعت پیش میاد سعی کن گربه هارو عادت ندی که بتونن از پس خودشون بر بیان وقتی نرن بیرون یکم گیج و خنگ میشن نمیتونن از پس خودشون خوب بربیان

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
دغدغه تون......

منم قبلا کسای که گربه یا سگشون میمرد رو ناراحت نشدن درک نمیکردم ولی بعد از اینکه خودم یه گریه داشتم 

امید موجودات دوست داشتنی هستن که آدم بهشون انقد وابسته میشه که دیگه به چشم یه گربه نمیبینتش مثل یه دوست میشه 

بعدشم اینکه من واسه یه گربه ناراحت میشم دلیلش این نیست آدم بی دقدقه هستم  فقط آدم سنگ دلی نیستم حتی به گربه باشه بازم از مرگش ناراحت میشم 

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋
سلام خیلی ناراحت کننده بود💔😓 ، چرا گذاشتینش بمونه تو حیاط اگه براش خونه درست کرده بودین؟ نمیگین حی ...

ببخشید ولی میکشنش

برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این https://www.karzar.net/visa تومضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات  

منم یه بچه گربه بیرون بود کسیا نداشت آوردمش پیش خودم بیرون که بود یه ماشین از روش رد شد خیلی افسرده شدم🥺

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

آره گربه های بزرگتر بچه گربه هارو تاسرحد مرگ زخمی میکنن چراشو نمیدونم🤔

طبیعتشونه گربه های نر باهم دعوا میکنن ماده ها باهم یه چیز طبیعی هست اینجا من دیدم نرا مثل چی میپرن بهم کشتی میگیرن😂😂😂

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
سلام خیلی ناراحت کننده بود💔😓 ، چرا گذاشتینش بمونه تو حیاط اگه براش خونه درست کرده بودین؟ نمیگین حی ...

قرار بود بریم واکسن بزنیمش بعد بیاریم تو خونه 😢🥺

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋