دوستان من فعلا تو عقدم عروسی نکردم، اما خب دوست دارم زود بچه دار شم بعد عروسی ، هم دختر دوست دارم هم پسر البته بیشتر دختر ولی خیلی دوست دارم بچه اولم پسر باشه ، واسه پسر زایی رژیم خاصی وجود داره که از همین الان شروع به رعایتش کنم؟ اصلا میشه با تغذیه پسر دار شد؟😂 البته من خانواده همسرم همه پسرن ، مادرشوهرم سه تا پسر زایید، جاریمم ۲ تا پسر داره ، کلا دختر ندارن ، امکانش هست بچم پسر شه ؟
صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت میدونیم بین ما تنها چیزی که عوض میشه شدت دیوونگیامونه. میدونی نزدیکت بودن مثل چی میمونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار میکنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش میکنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
آزمایش اسپرم از شوهرت بگیر اگ اسپرمش از ۵۰ ملیون بیشتر بود صد درصد بچت پسره، رژیمم بگیر حتماااا از الان خوبه ولی شوهرتم باید رعایت کنه، شب های اقدامم باید نزدیک ب تخمک گذاری باشه و حتمااا واژنت با جوش شیرین و آب بشوری
وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
ی فامیل ما داریم ۲ تا پسر داشت دسته گل سونی رو به امید دختر باردار شد اونم پسر شد پدره ناشکری میکرد .پسر اولش پرستاری دولتی رو تموم کرد داشت کاراموزی میدید چه پسری تا اینکه ۲۲ سالگی تصادف کرد ۷ سالم زندکی نباتی داشت پریروز فوت شد 😭
بله عزیزم باید بدنتو قلیایی کنی روز تخمک گذاری نزدیکی کنی قبل نزدیکی اب و جوش شیرین خودتو بشوری نیم یاعت قبل از نزدیکی به شوهرت قهوه غلیظ بده ده تابیست دقیقه یخ روی بیضه هاش بذاره اول خانم ارضا بشه بعد اقا و عمیق بریزه داخل شرمنده که مجبورم کامل توضیح بدم متوجه بشی