2777
2789
عنوان

پسر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 67 پست

این همه حرف زدی ک پسر زا شی 

دیگ چرا الکی اولش میگی دختر بیشتر دوس دارم 

ماام شاخ داریم🤐

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلی از ترس نظرات نینی سایتیا تاکید کرد که هم دختر دوست دارن هم پسر و بیشتر هم دختر . اما با همه این ...

طفلی تو چرا خدا پسر خلقت نکرد که اینقدر هول پسرنباشی

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

آزمایش اسپرم از شوهرت بگیر اگ اسپرمش از ۵۰ ملیون بیشتر بود صد درصد بچت پسره، رژیمم بگیر حتماااا از الان خوبه ولی شوهرتم باید رعایت کنه، شب های اقدامم باید نزدیک ب تخمک گذاری باشه و حتمااا واژنت با جوش شیرین و آب بشوری

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
هه پسر بزا به افتخاراتت اضافه شه

ی فامیل ما داریم ۲ تا پسر داشت دسته گل سونی رو به امید دختر باردار شد اونم پسر شد پدره ناشکری میکرد .پسر اولش پرستاری دولتی رو تموم کرد داشت کاراموزی میدید چه پسری تا اینکه ۲۲ سالگی تصادف کرد ۷ سالم زندکی نباتی داشت پریروز فوت شد 😭

بله عزیزم باید بدنتو قلیایی کنی روز تخمک گذاری نزدیکی کنی قبل نزدیکی اب و جوش شیرین خودتو بشوری نیم یاعت قبل از نزدیکی به شوهرت قهوه غلیظ بده ده تابیست دقیقه یخ روی بیضه هاش بذاره اول خانم ارضا بشه بعد اقا و عمیق بریزه داخل شرمنده که مجبورم کامل توضیح بدم متوجه بشی

خوب بعضیا خیلی بد جبهه میگیرن خوب هر کی ی نظری داره یکی پسر دوست داره یکی دختر 

آره می‌دونم . منم منظورم دقیقا همین بود 

اینجا بگی دختر دوست دارم با جون و دل کمک میکنم. بگی پسر دوست دارم متهم میشی به بی فرهنگی و سطح فکر پایین و ....

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!