2777
2789
عنوان

پسر زایی

492 بازدید | 67 پست

دوستان من فعلا تو عقدم عروسی نکردم، اما خب دوست دارم زود بچه دار شم بعد عروسی ، هم دختر دوست دارم هم پسر البته بیشتر دختر  ولی خیلی دوست دارم بچه اولم پسر باشه ، واسه پسر زایی رژیم خاصی وجود داره که از همین الان شروع به رعایتش کنم؟ اصلا میشه با تغذیه پسر دار شد؟😂 البته من خانواده همسرم همه پسرن ، مادرشوهرم سه تا پسر زایید، جاریمم ۲ تا پسر داره ، کلا دختر ندارن ، امکانش هست بچم پسر شه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذا بری سر خونه زندگیت 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

جواب هر سه تا سوالت بله ست 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

طفلی از ترس نظرات نینی سایتیا تاکید کرد که هم دختر دوست دارم هم پسر و بیشتر هم دختر . اما با همه اینا دوست دارم پسردار شم 🤣🤣

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره... فقط باید بیشتر رو شوهرت کار کنی و دقیق انجام بده ... مثل دوستای من بعضی هاشون شل وسفت گرفتن گفتن توکل به خدا .... جنسیت که میخواستن نشد... بعد نشستن گریه  نکنی هاااااا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
هه پسر بزا به افتخاراتت اضافه شده 

😐دختر میخواست به افتخاراتش اضافه میشد یعنی؟

نگفت باردارم بچه م دختره میخوام سقطش کنم که

گفت دوس دارم بچه اول پسر بشه فقط

اینم جهالت مدرنه ملت گرفتارش شدن والا دختر پرستی افراطی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

طفلی از ترس نظرات نینی سایتیا تاکید کرد که هم دختر دوست دارم هم پسر و بیشتر هم دختر . اما با همه این ...

خوب بعضیا خیلی بد جبهه میگیرن خوب هر کی ی نظری داره یکی پسر دوست داره یکی دختر 

منتظر نی نی کوچولو🥰