2777
2789
عنوان

آبله مرغان در بزرگسالی

24657 بازدید | 39 پست

سلام خانما خوب هستین؟ کسی توی سن 20 30 سالگی برای اولین بار آبله گرفته؟ اگه دکتر نریم و فقط خودمون پماد کالامین استفاده کنیم کار غلطی هست؟ من تنها هستم و واقعا اذیتم و یه کم بی‌حال. اعصابم نمیکشه برم دکتر. میخوام فردا عصر برم چون فقط دوست دارم بخوابم امرو. تا چند روز دونه جدید درمیاد؟ چندتا داخل ورودی واژنم زده. ممکنه مشکلی بوجود بیاره مث تبخال تناسلی و.... کالامین که نمیشه اون قسمت بزنم درسته؟ چون ممکنه عفونت کنه فکر نمیکنم برای اون قسمتها باشه

تو ۲۰ سالگی که نه ولی من ۱۵ گرفتم شدید 

بهتره بری دکتر 

کالامین که خب فقط برا خارشه کاری نمیکنه که 

بری دکتر برات چرک خشک کن می‌نویسه معمولا یا شربت ضد خارش

سعی کن دونه ها رو نکنی جاش نمونه

خدایا شکرت ...  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من 22سالمه امسال برای اولین بار گرفتم ...دکتر هیچ دارویی نداد فقط استامینوفن و آسیکلوویر داد ... آسیکلوویر قرص آبله مرغان... فقط اونو میدن...از همون بگیر بخور یه ورق هم کافی میشه واست

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

من ۲۰ گرفتم

همین چند ماه پیش

دوروز اول بی حالی بود با چند تا دونه 

بعدش تا دو سه روز دونه ها بیشتر شد و بعدش هم کمتر شد

دکتر به من نگفت که اولش کالامین بزنم

گفت اول اسیکلوویر بزن تموم که شد بعد کالامین

به همراه تقویتی و انتی هیستامینو انتی بیوتیک و مسکن و قرص اسیکلوویر

گفت مایعات مخصوصا شیر هم زیاد بخور

من از روز سوم رفتم البته

اینارو گفتم ولی شما اگه میتونی حتما برو دکتر

من ۲۲ سالمه دوهفته ماه قبل گرفتم مال من زیاد نبود فقط صورتم و کمرم بود سریع رفتم دکتر کالامین دادبا چندتا پماد و قرص ۳ هفته طول داد تا خوب بشه اگه طرفای جنوبی فقط دریا درمونشه من هر روز میرفتم دریا لباس گشاد بپوش و لباس نخی . لباس زیرم نپوش جای خنک بخواب اولش بی حالی من حتی چند بار غش کردم . سرم زدم خوب شدم ولی ورودی واژنت ک زده ب و دکتر چون نمیشه پماد زد ی وقت زگیل تناسلی نشه . مجردی؟

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی
من ۲۰ سالم بود تازه باردارم بودم گرفتم کالامین زدم به بدنم و روزی ۱۰تا آنتی بیوتیک میخوردم 

سام عزیزم چند ماهت بود ؟نگفتن برا بچت خطر داره؟میگن هر کی بگیره باید سقط کنه که؟میگن بچه ممکن مشکل دار شه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز