2789
عنوان

کاشت مژه 👀

128 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کیا مژه گزاشتن ؟ راضی هستید 

من خیلی سال پیش 4 ماه گزاشتم عالی بود خوشگل میشدن مژه هام ولی بعدش خالی شد 

شماها ک مژه دارید راضی هستید ؟

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بله من چندین ساله مژه دارم اابته نچرال و راضیم به خالی ث ریزش هم اصلا فکر نمیکنم چون فعلا که دارم هرماه ترمیم میکنم هروقت م به هر دایل نتونستم ترمیم کنم خودشون کم کم دوباره رشد میکنند

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
بله من چندین ساله مژه دارم اابته نچرال و راضیم به خالی ث ریزش هم اصلا فکر نمیکنم چون فعلا که دارم هر ...

وای منم خیلی دوسدارم چشم دیگه آرایش نمیخواد 

ولی از کچلی مژه میترسم 

حوصله ترمیم هم ندارم هرماه 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم خیلی دوسدارم چشم دیگه آرایش نمیخواد  ولی از کچلی مژه میترسم  حوصله ترمیم هم ندار ...

عادت میکنی و اینکه به مرتب بودنش میارزه 

من مژه ناخن و شبدینگ‌لب دارم واقعا راضی م فقط با یه پنکیک اماده م

عادت میکنی و اینکه به مرتب بودنش میارزه  من مژه ناخن و شبدینگ‌لب دارم واقعا راضی م فقط با یه پ ...

منم ناخن رو دارم 

مژه ام دوسدارم باز بزارم 

میکرو ابرو هم کردی گلم؟

منم ناخن رو دارم  مژه ام دوسدارم باز بزارم  میکرو ابرو هم کردی گلم؟

بله میکرو هم حدود چهار ماهه انجام دادم و خیلی راضی م 

قبلش مدت ها دنبال کاشت بودم که گفتن به دلیل ضعیف بودن بانک موهام خوب نمیشه ولی الان خدا رو شکر میکنم انجام ندادم چون هرکسی رو میبینم انجام داده اصلا طبیعی نیست و ...

بله میکرو هم حدود چهار ماهه انجام دادم و خیلی راضی م  قبلش مدت ها دنبال کاشت بودم که گفتن به د ...

عزیزم میکرو انجام دادی هنوز تار تاره؟ من میترسم پخش شه عین سایه بشه

بله حالت موی‌طریف داره بعدم میکرو‌نهایت ۱/۵ سال دوام داره پس حتی یه کم پخش هم بشه مهم نیست پاک میشه یه روش دیگه رو امنحان میکنیم

بله حالت موی‌طریف داره بعدم میکرو‌نهایت ۱/۵ سال دوام داره پس حتی یه کم پخش هم بشه مهم نیست پاک میشه ...

من میترسم پاک نشه عین سایه و تتو بشه 

اونجوری نمیشه یعنی؟