2777
2789
عنوان

خواب بچه

310 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من دوقلوهام یکسالشونه ولی متاسفانه عادت دارن ک فقط روی پا یا تاب یا گهواره میخوابن بخدا دیگه داغون شدم روزی سه بار باید چرت بزنن ولی با عذاب میخوابن وقتی تنهام نمیدونم چطور باید بخوابونمشون هر دوتا میخوان رو پا بخوابن چطوری ترکشون بدم آخه؟باورتون میشه اذیت هاشونو میتونم تحمل کنم ولی بخاطر این خواب لعنتی یکساله هرروز دارم گریه میکنم؟یکیشون ک کلا وقتی برم خونه کسی حتی دیگه روی پا هم نمیمونه و دیگه اصلا نمیخوابه نمیدونم بیش فعاله یا هر چی ولی واقعا باهوشم هست خلاصه هرجا ک میرم چون این بچه دیگه نمیخوابه کوفتم میشه چون خوابش میاد و نق میزنه ولی حتی قبول نمیکنه رو پا بمونه نمیدونم دیگه چ روشی امتحان کنم فقط بدونید واقعا این مسئله بزرگ ترین دغدغم شده

پسر من ک مرور زمان خوب شد

از وقتی ازشیر گرفتمش خوابش بهترشد

الان ۲سال ونیمه جایی باشیم یا کسی بیاد خونمون اگ تاصبح بیدارباشیم پا به پا همه بیداره که این اخلاقش متنفرم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه من ۳ سالشه بخاطر خواب ظهرش جایی نمیرم چون بیرون از خونه باشیم نمیخوابه مجبورم عصر برم مهمونی یا جایی خرید

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی الهی بگردم خیلی سخته ۲قلو ، خدا بهت صبر بده 

بچه منم تازه یک سالش شده منم زیاد جایی نمیرم دقیقا برا خوابش ، خیلی هم اذیتم کرد خداییش من تپش قلب یه مدت داشتم چون برا خوابش وحشتناک اذیت می‌کرد 

یه مدت با آهنگ میخوابید یه مدت رو پا ، الانم فقط باید ببرمش تو اتاق تاریک شیر بهش بدم ک بخوابه 

همه امیدم اینه تا ۱۸ ماهگیش خوب بشه، انشالله خدا کمکت کنه مامان خوب

پسرمنم یه سالشه چون بچه شمادوقلوئه برااینکه عادتشون بدین به ردش دیگه باید کمک داشته باشین مثلا یهونمتونی دیگه روپانخوابونیشون اول تکوناروآروم کن بعد هی تایمشوکم کن تا ازسرشون بپره من هم پستونکو هم شیر شب وروپاخوابیدنو هنینطوری ترک دادم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
عزیزم چطوری شیر شب رو قطع کردی؟

میگم دیگه باید خیلی آروم آروم اینکاروبکنی مثلا هفته اول یه وعده روقطع کنی تواون وعده تکونش بدی بهش آب بدی بغلش کنی تاشیرنخوره اگه ام باهیچکدوم اروم نشد بهش شیرمیدی ولی کمترازشبای قبل تاکامل قطع شه

پسر من ک مرور زمان خوب شد از وقتی ازشیر گرفتمش خوابش بهترشد الان ۲سال ونیمه جایی باشیم یا کسی بیاد ...

واقعا خیلی بده فقط ب خودم امیدواری میدادم ک حداقل بد خوابه ولی بد غذا نیست الان جدیدا غذا عم نمیخوره

پسرمنم یه سالشه چون بچه شمادوقلوئه برااینکه عادتشون بدین به ردش دیگه باید کمک داشته باشین مثلا یهونم ...

من کمکی ندارم عزیزم یکی دو بار تلاش کردم فقط گریه میکنن بااینکه خوابشون میاد ولی حاضر نیستن حتی رو بالش بمونن ک من بزنم پشتشون یا اصلا ماساژ بدم یا لالایی بخونم

آخی الهی بگردم خیلی سخته ۲قلو ، خدا بهت صبر بده  بچه منم تازه یک سالش شده منم زیاد جایی نمیرم ...

عزیزم خدا حفظش کنه برات 

ولی قدر بدون چون تاریک کردن اتاق خیلی راحته تا اینکه اصلا نخوابه بچه من حتی رو پاهامم نمیمونه دیگه ک حتی بخوام تکونش بدم یه کش و قوسی میده ک نخوابه ک نگوراستی ی سوال شما در طول روز چطور سرگرمش میکنی

بچه من ۳ سالشه بخاطر خواب ظهرش جایی نمیرم چون بیرون از خونه باشیم نمیخوابه مجبورم عصر برم مهمونی یا ...

دیگه از کلمه خواب بیزارم اون روز بردمش دکتر گفت بش دیفن بده تا پنج روز ولی دلم نمیاد

دیگه از کلمه خواب بیزارم اون روز بردمش دکتر گفت بش دیفن بده تا پنج روز ولی دلم نمیاد

نه نده عزیزم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من کمکی ندارم عزیزم یکی دو بار تلاش کردم فقط گریه میکنن بااینکه خوابشون میاد ولی حاضر نیستن حتی رو ب ...

حتی همسر؟پسرمنم دقیقا همینطوری بود ولی باصبوری وکم کم مطمئن باش درست میشه ولی خب دوقلوهادونفرمیخوان دیگه