2777
2789
عنوان

خواب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 23 پست

منم پسرم دو سالش نشده دخترم سه ماهه یدنیا اومده دارم عذاب دنیا رو‌میکشم اونم باسد روپا یخابه اینم گریه میکنه موهام سفید شده کسیو هم‌ندارم بهم‌کمک کنه اینقد ناراحتی کشیدم گردنم و دستام همیشه درد میکنه زندگی یه عذاب شده برام

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه از کلمه خواب بیزارم اون روز بردمش دکتر گفت بش دیفن بده تا پنج روز ولی دلم نمیاد

منم شبانه روز دو ساعت نمیخابم،🤕🤕🤕

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزیزم خدا حفظش کنه برات  ولی قدر بدون چون تاریک کردن اتاق خیلی راحته تا اینکه اصلا نخوابه بچه ...

من بیشتر برنامه کودک میزارم یعنی تلویزیون همیشه روشنه ، برنامهدکودک مثل فوفو یا لوکا ، دیگه اسباب بازی هم خیلی داره ، بیشتر اوقات هم توپ بازی میکنم باهاش ک خسته بشه ، ولی خوب به کارام اصلا نمیرسم چون همش می‌خواد بغلم باشه یا کنارش بشینم 

بذار آنقدر با هم بازی کنن تا خسته بشن بعد بین دوتاشون بخواب واسشون کتاب بخون موهاشون و ناز کن تا خوا ...

اره فدات اینکارو کردم ولی نمیمونن ک کتاب بخونم اصلا حالیشونم نیست فقط میخوان کتابو بگیرن ازم بعد دعواشون میشه تازه امروز یکسالشون شده 

منم پسرم دو سالش نشده دخترم سه ماهه یدنیا اومده دارم عذاب دنیا رو‌میکشم اونم باسد روپا یخابه اینم گر ...

خدا بت کمک کنه واقعا شیر ب شیرم عین دوقلو سخته نمیدونم چرا ثانیه ها هم برام انقد دیر میرن افسردگی گرفتم از بس ک بهم آویزونن یا با خوابشون مشکل دارم یا غذا باید درست کنم الانم ک باید کارمو شروع کنم خوابم در روز نهایت چهار یا پنج ساعت باشه دلم ی روز راحت میخواد 

خدا بت کمک کنه واقعا شیر ب شیرم عین دوقلو سخته نمیدونم چرا ثانیه ها هم برام انقد دیر میرن افسردگی گر ...

سلام

سرکارم میری سخته

منم بچم با ممه میخابه

بعد که عمیق شد از دهنش میکشم بیرون

مادرم رو تاپ میخابونه

اخه بچه این سنی نمیتونه جور دیگه بخابه

و اینکه بدغذاست

فقط دوست داره با غذا بازی کنه

آشپزی هم معضل بزرگ دنیاست با وجود بچه

😉