2777
2789
عنوان

امپول ازاد سازی

95 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

من این ماه سه تا امپول اچ ام‌جی و قرص فنارا که از روز سه پریودی تا ....خوردم

امپول ازاد سازی رو هم روز ۱۳سیکل زدم ساعت ۵بعد از ظهر

ساعت ۱۲شب یه درد بدی قسمت سمت راست پهلوم گرفت و من فرداش که میشد ۱۸ساعت اقدام کردمو و دوباره پشت هم اقدام

حتی چند روز یه خارش الرژی کل بدن داشتم که اصلا هنوزم نمیدونم برای چی بود

الان ۷روز از امپول ازاد سازی میگذره سینه هم درد میکنه و دیشب کمر به پایینم شد بود کلا کمرم خفیف درد میکنه و سینم حساسه و ترشح دارم

نمیدونم الان لانه گزینی یا عوارش امپوله

میشه جواب بدید لطفااااااااا 

چیه تاک میزنم و کسی محل هم نمیده

عزیزم کمر درد بعد از اقدام تا حدودی طبیعی هست چون دریچه رحم تحریک میشه، یه هفته بعد اقدام و کمر درد خفیف ممکنه نشونه لانه گزینی هم باشه دردهای پهلو هم به خاطر تخمکهات بوده که تحریک و ازاد شدن 

ولی ترشحات سینه از علایم بارداری نیست انشالله که بارداری ولی اگه نبودی حتما پرولاکتینت رو آز بده 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
عزیزم کمر درد بعد از اقدام تا حدودی طبیعی هست چون دریچه رحم تحریک میشه، یه هفته بعد اقدام و کمر درد ...

چرا من روز ۱۳درد پهلو داشتم

روز ۱۸هم دارم

یعنی امکان داره دو بار تخمک گذاری کردم

ولی من بعد امپول ازاد سازی دوروز کیت تخمک‌گذاریم مثبت بود

ولی الان مثبت نیست

یعنی این‌درد واسه لانه گزینی یا عوارش امپول این درداااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخمک گذاری ممکنه دردش چند روز طول بکشه شما از روز 13 تخمکهات درشت شدن برای همین تو پهلوت حس سنگینی و درد خفیف داشتی که تا روز 18 که بازم درد داشتی طول کشیده این روند 

شما امپول آزادسازی رو زدی دیگه مطمینا تا 36 ساعت بعدش ازاد شده و خوبه که اقدام داشتی 

انشالله که باردار شدی گلم،سعی کن اصلا به علایم حساس نشی چون یه روز هست یه روز نیست و باعث میشه فقط استرس بگیری بی خیال و اروم باش تا موعدت 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book