2777
2789
عنوان

چرا بیداری؟

166 بازدید | 32 پست

چرا بیدارین تا الان؟

من خودم دلیلش یه جوجه ی ۱ماهس که قصد خوابیدن نداره دیگه منم ب سازش میرقصم😑😂

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

منم دلیلش همون جوجه اس ولی فعلا تو شکممه 

از عصر دارم بخاطر سرکلاژ و یبوست گریه میکنم الان رفتم دسشویی فشار بهم اومد ولی خب راحت شدم لااقل

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جانم بیداره یعنی الانم؟

ارههه گذاشمش رو پام چشاش خماره ولی ننیخوابه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
منم دلیلش همون جوجه اس ولی فعلا تو شکممه  از عصر دارم بخاطر سرکلاژ و یبوست گریه میکنم الان رفت ...

سرکلاژی مراقب باش

منم اون اوایل یبوست داشتم ازونورم لکه بینی نباید زور میدادم

من این کارارو میکردم جواب میداد

اول اینکه لاکسی ژل خیلی خوبه

دوم اینکه انجیر و برگا زرد الو رو از شب قبل خیس کن ب نقدار زیاد صبح ناشتا بخور از روشم ی لیوان اب ولرم رو به گرم این منو ۱ ساعت نمیکشید راحت میکرد

بعد اینکه سووپ خیلییی جوابه سومی ک ابکی باشه

منم یه جوجه 7 ماهه بیدار کرد، دیدم صبح شده نخوابیدم 

این جوجه ما از ۳ بیداره🤣 سرویسم ب خندم نگااا نکن بی خوابی خیلی بده

سرکلاژی مراقب باش منم اون اوایل یبوست داشتم ازونورم لکه بینی نباید زور میدادم من این کارارو میکردم ...

ممنون گلم دقیقا همینکارا رو انجام دادم 

اصلا ترسیدم زور بزنم دیگه واقعا فشار بهم وارد شد 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
بعد نماز بیدارم میخوام اعضا جمع کنم برای گروه حدیث کسا

من خیلی دوس داشتم شرکت کنم تو بارداری و قبل بارداری شرکت میکنم اما دیگه با یه بچه کوچیک وقت هیچیو نمیکنم

ممنون گلم دقیقا همینکارا رو انجام دادم  اصلا ترسیدم زور بزنم دیگه واقعا فشار بهم وارد شد

یه بار ۲ بار نکن هرروز برنامت همین باشه راحت میشی

چشم حتما ممنون بابت راهنماییت  برا نینیم هم دعا کن لطفا

ایشالله صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم 

از بارداریت لذت ببر دلت تنگ میشه 

این حرفو کسی میگفت میخندیدم بهش

اما رسیدم ب این حرف