mahsa_0_0 مدیر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 عنوان چرا بیداری؟ | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 32 پست چرا بیدارین تا الان؟من خودم دلیلش یه جوجه ی ۱ماهس که قصد خوابیدن نداره دیگه منم ب سازش میرقصم😑😂 دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲 1402/06/22 | 05:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 آخی خدایا یاد نوزادی دخترم افتادم 🥹🥹چقدر عجله داشتم زودتر بخوابه 🫣من دلم نی نی میخاد دوباره ... بیار بازم خوووب😍😍😍 دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 دلیل بیداریم رو نگفتم 🤣یک عدد روح سرگردان هستم حالا ک بیداری یه نی نی ام درست کن دلتم ک میخواد🤣 دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
نازنین00 عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 5292 این جوجه ما از ۳ بیداره🤣 سرویسم ب خندم نگااا نکن بی خوابی خیلی بده هنوز خیلی مونده تا معنی واقعی بیخوابی رو بفهمی من سه تا فسقلی دارم. اولی 5 سالشه، دومی 2 سال و 3 ماهشه، سومی 7 ماهشه ینی به یه جایی میرسی حاضری فقط ده دیقه نشسته بخوابی اماااااا بخوابی
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5504 ایشالله صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم از بارداریت لذت ببر دلت تنگ میشه این حرفو کسی میگفت ... ممنون گلم زنده باشی بارداری من هیچ لذتی نداره برام فقط دعا کن این روزا بگذره اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
nihan66 عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 914 بیار بازم خوووب😍😍😍 برای دخترم ای وی اف کردم،نازایی داشتم بعد دخترم میخام نی نی اما بازم نازایی دارم بچه هایی که این مشکل رو داشتن میدونن،انقد پروسه ی سختی داره هی برو دکتر سونوگرافی قرص امپول انتطار دیگه واقعا نمیکشم ....
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 هنوز خیلی مونده تا معنی واقعی بیخوابی رو بفهمی من سه تا فسقلی دارم. اولی 5 سالشه، دومی 2 سال ... وااقعا عصاب و روان قویی داری ک ۳ تا بچه اوردیمن قصدم همین یدووونس دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 برای دخترم ای وی اف کردم،نازایی داشتم بعد دخترم میخام نی نی اما بازم نازایی دارم بچه هایی که این مشک ... اخ عزیزم درکت میکنمیکی از دوستای منم همینه همیشه میگه دلم یه دختر میخواد ولی بدنم تحمل اونقدر درد و عذاب و استرس رو نداره دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 پسر یکسالم تب داره پایین نمیاد🤒😢 ای خدا ایشالله زودی خوب بشه هوا روشن ک شد ببرش دکتر دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
نازنین00 عضویت: 1401/06/25 تعداد پست: 5292 وااقعا عصاب و روان قویی داری ک ۳ تا بچه اوردی من قصدم همین یدووونس اعصاب داشتم، داشتم 😭فعل گذشته، ماضی 😭😭😭😭الان ندارممممممممم. دیونم کردن
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 ممنون گلم زنده باشی بارداری من هیچ لذتی نداره برام فقط دعا کن این روزا بگذره تکوناشو ک حس کردی تو دلت ک تکون خورد همه سختی هات یادت میره ایشالله ب خیر و خوشی بگذرونی گلم دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 اعصاب داشتم، داشتم 😭 فعل گذشته، ماضی 😭😭😭😭 الان ندارممممممممم. دیونم کردن حق داریییییبچه کوچیک یدونش سخته چه برسه ۳ تاااخدا همشونو حفظ کنه عزیزدلم عیب نداره بزرگ میشن عصای دستت میشن دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5504 تکوناشو ک حس کردی تو دلت ک تکون خورد همه سختی هات یادت میره ایشالله ب خیر و خوشی بگذرونی گلم قربونت برم فدات شم زنده باشی اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
raرا عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 7222 بیدارم چون شدیدن دارم ب یارو فکر میکنم هم دلم براش تنگ شده و هم نمیخام دیگه هیچ وقت ببینمش :( هعیییی خیلی گلبمه کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔