2777
2789
عنوان

چرا مربی باشگام اینطوری میکنه؟؟

216 بازدید | 9 پست

یوگا میرم بعد این مربی 

یعنی حواسش به همه هست حرکت درست انجام بدن میره جلو هرکی درست میکنه بدنش 

من حتی یه حرکت اشتباه میرفتم بغلیم گفت اینطوری اشتباهه سمت همه میره حواسش هست جز من 😐

انگار مشکل داره باهام 

حرکت اشتباهم برم کاری نداره باهام 

به نظرتون اشتباه حس کردم؟ آخه من که کاریش نکردم

خوشگلی ؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره برا ما هم پیش اومد. تا عمر دارم نمیبخشم. حالا نمیدونم چرا اونجا لال میشیم. برا همه نیومد کنارشون می‌نشست با دست کمرشون می‌گرفت ک شکم بزنن.. بعد برا من اومد پاشو داد به کمرم.. 

بعضی ادما یهو با یکی بی دلیل لج میکنن و ازش خوششون نمیاد

آخه مثلا من باشگاه میرم حالم خوب بشه بدتر اعصابم خورد میشه 

حالا خوبه فقط چند جلسه دیگه میرم 

یه بارم بهم گفت چرا انقدر آرومی مثلا توقع داره وسط ورزش حرف بزنم باهاش

مگه مهد کودکه که لج کنه؟ برو جای دیگه خودتوم آرامش داشته باشی

نمیدونم یه دختره هس همسن منه اسمشم حتی میدونه مربی همش میگه فلانی اینطوری برو یا دختره خسته میشه نمیره میاد میگه زود باش برو عزیزم

آره برا ما هم پیش اومد. تا عمر دارم نمیبخشم. حالا نمیدونم چرا اونجا لال میشیم. برا همه نیومد کنارشون ...

خیلی زشته رفتارشون مثلا ورزش میریم حالمون بهتر شه بعد اینا اینطوری میکنن