سلام تازه فهمیدم فشارم بالاس دکتر قرص والزومیکس داده حالا روحیم خراب شده چرا من 38 سالگی باید قرص فشار بخورم کلا عصبی شدم با همسرم رابطه ندارم غذا کم می خورم استرس دارم می ترسم فشارم دوباره بالا نره لطفا راهنماییم کنید
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فشار خون خیلی شایع هست و اکثرا که دارن از همین سن سی سالگی شروع میشه اما ممکنه علامتی نداشته باشه برای همین هم خطرناکه ولی شما که متوجه شدید و کنترلش میکنید که دیگه بیماری به حساب نمیاد
[QUOTE=309917385]خب همینا بدتره که عزیزم استرس بدنر میکنه کلیه وکبد وقند واینا اوکیه؟[/QUOTE قند و ...
خب خداروشکر اگر میتونی ورزش کنی ودور از استرس باشی خیلی بهتره
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دوست دارم ورزش کنم نمیدونم خوبه برام یا نه فشار بالا نمیره؟
بازم از پزشک بپرسی بهتره
ولی ورزش هوازی فکرنکنم بد باشه