hmahmahi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 16 عنوان منوبنزن 88 بازدید | 9 پست سلام بچه ها کسی از منوبنزن برای لک و پیس استفاده کرده 1402/06/22 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hmahmahi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 16 عزیزم مشکل شما حل شد؟ سلام ببخشید فعالیت نداشتمبله خیلی بهتر شده تغریبا با مونو داره لکام میرهمشکل شماهم لک و پیسع؟
ارشیناز عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 1143 سلام ببخشید فعالیت نداشتمبله خیلی بهتر شده تغریبا با مونو داره لکام میرهمشکل شماهم لک و پیسع؟ عزیزم من پیگیری نکردم و رهاش کردم لکه رو بازوم کم رنگ شده اما رو ارنجم مونده
soofia279 عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 5967 اسی تروخدا اگه پیامم میخونی جواب بده از پماد مونوبنزون استفاده کردی راضی بودی؟ موی ابرو و مژه و موهات سفید نشده ؟ عوارض نداشته واست؟ خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗
hmahmahi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 16 اسی تروخدا اگه پیامم میخونی جواب بده از پماد مونوبنزون استفاده کردی راضی بودی؟ موی ابرو و مژه و موها ... سلام عزیزم خیلی راضی بودم ولی عوارضم داره دوساله من افتابو ندیدم مراقبت دارع
soofia279 عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 5967 سلام عزیزم خیلی راضی بودم ولی عوارضم داره دوساله من افتابو ندیدم مراقبت دارع عوارضش مثلا چیا هست؟ نگفتید که مو و ابرو و مژه هاتون سفید شده یا نه ؟ و اینکه چجوری در برابر نور آفتاب وخورشید محافظت میکنید .؟ خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗
hmahmahi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 16 عوارضش مثلا چیا هست؟ نگفتید که مو و ابرو و مژه هاتون سفید شده یا نه ؟ و اینکه چجوری در برابر نور آف ... عوارضش اینه ک یسری خوراکیا بخورید برگشتی میزنید ک خب زود میره برگشتیا مو و ابروی من اوکیه بقیرو نمیدونم مثلا موی بدنم ی حاهای سفید شدع ولی مژه و ابرو سر ن روزاهم بیرون نمیرم کلا من