2777
2789
عنوان

سنگ لوزه کی داره

130 بازدید | 15 پست

پسرم۶ سالشه سرماخورده بود میگف گلوم درد میکنه بردم دکتر آنتی بیوتیک داد

خودم خونه داخل گلوشو با چراغ قوه دیدم یچیز سفید روی لوزش بود دوباره بردم دکتر گف پنی سیلین بدم که اونو هرجا بردم تزریق نکردن

بهش گفتم اون سفید رو لوزش چیه گفت عفونت الان از بیرون گلوشو ماساژ دادم یهو خودش عوق زد افتاد بیرون عکسشو میذارم ببینین سنگ لوزس

عکس نمیخواد مطمئنن سنگ لوزس ببر یه دکتر ک عملش کنه لوزشو دربیاره

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا سنگ لوزه حتما باید عمل شه لوزه ها؟

اره باور کن هیچ درمانی نداره من پارسال عمل کردم راحت شدم کاش همون بچگی عمل میکردم

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند

عکسو ببین

سنگه

اره باور کن هیچ درمانی نداره من پارسال عمل کردم راحت شدم کاش همون بچگی عمل میکردم

فقط بخاطر سنگ یا علائم دیگه ای هم داشتین؟

چون پسرمو تابستون بردم عکس از لوزه سینوساش دکتر گف لوزه سوم نداره

فقط بخاطر سنگ یا علائم دیگه ای هم داشتین؟چون پسرمو تابستون بردم عکس از لوزه سینوساش دکتر گف لوزه سوم ...

بخاطر سنگ ک باعت بوی دهان شده بود رفتم منم خیلی لوزه نداشتم

فقط بخاطر سنگ لوزه عمل کرد؟ یا علائم دیگه ای هم داشت؟

فقط زیاد مریض میشد لوزه ش اصلا متورم نبود دکتر پیشنهاد داد قبل اینکه اذیتش کنه عملش کنه چون گفت سنگ سازه و به مرور بیشتر اذیت میشه،سن پایین عمل کنن راحتتره

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

چند سالش بود؟شما چجوری متوجه سنگ لوزش شدین؟

۷سالش بود، یمدت زیاد مریض میشد و بالا میآورد یه دکتری بهم گفت لوزه ش سنگ سازه غذا رو کامل نمیتونه قورت بده وارد معده بشه یرا همون باعث تهوع میشه گفت به مرور سنگ هم مشاهده میشه بهتره عمل بشه ، الان هیچکدوم از مشکلات قبل و نداره خداروشکر

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘