قبول دارین اونایی ک زیاد میگن میخندن دردشون بی انتهاست؟
یا اگ کسی تو اوج گرفتاری باشه ولی بگه بخنده به نظرتون میاد ک بیخیاله و خوششش مهم نیس براش
خودتون چی ؟
من واقعا وقتی درد دلم فراوون نمیتونم شاد باشم .
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
مسکن با خانواده رایگان نیست بلکه بهای آن را از نظر روانی می پردازیم ❤ به قول ضرب المثل "برای قلبت آنچه را که مناسب است انتخاب کن"، "من خودم را انتخاب کردم." ❤ پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند ، انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن ، با دوستان محبت با دشمنان مدارا ، دوری و دوستی ، صداقت یعنی حماقت و اعتماد یعنی مرگ ، تو جمع شنونده باش و نه گوینده ✌، " در میدان جنگ یا میکشی یا کشته میشی " ❤ دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریع ترین راه برای درک شخصیتان در اختیار مخاطب قرار میگیرد ، مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد
نه خب،هر کی میخنده نشونه رنج بیشتر نیست.اتفاقا ادمای رنجوری رو در مراجعینم دیدم که نای خنده ندارن،اما خب آدمای موفق مادی رو هم دیدم که همیشه ناراضی و غمگینن.
بنظرم شادی مربوط به ذات آدمه،فرد شکر گزار و قدر شناس زودتر از بقیه بهانه شادی برای خودش پیدا میکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه خب،هر کی میخنده نشونه رنج بیشتر نیست.اتفاقا ادمای رنجوری رو در مراجعینم دیدم که نای خنده ندارن،ام ...
اره بهتر کنار میاد با زندگی
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤