تحصیلکرده مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1291 عنوان تامپون بینی 248 بازدید | 16 پست وای دارم میمیرم چند شبه درست نخوابیدم به امید فردا که دربیارن راه حلی برای بهتر خوابیدن ندارید 1402/06/21 | 23:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تحصیلکرده مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1291 وای نکنه منم اینجوری شم تنها مشکل عمل بینی تامپونه باقیش سخت نیست
تحصیلکرده مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1291 منم ۹مهر نوبت دارم خیلی میترسم خفه شم نتونم نفس بکشم نگران نباش نفس میکشی ولی چون بادهن کلافه میشی
mrs_hadisi عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4202 برامن ۴روز همینک از اتاق خارج شیم وقتی قراره بینی بسته باشه خفه نمیشم؟میتونم بپرسم هزینه چقدر دادی واینک مدت برداشتن تامپون بسته ب آدمای متفاوت فرق میکنه؟
تحصیلکرده مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1291 همینک از اتاق خارج شیم وقتی قراره بینی بسته باشه خفه نمیشم؟ میتونم بپرسم هزینه چقدر دادی وای ... نه بعد یه روز انگار تامپون سنگین میشه اون اذیت کننده هست هرچی سنگین تر بدتربله فرق داره من روز دوم رفتم ولی بعد معاینه گفت الان بردارم خونریزی میکنه بمونه دوروز دیگه
mrs_hadisi عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4202 نه بعد یه روز انگار تامپون سنگین میشه اون اذیت کننده هست هرچی سنگین تر بدتر بله فرق داره من روز دوم ... مممنونم عزیزمبعد میشه بگی وقتی از اتاق عمل بیام بیرون اگ ببینم بینیم کیپه خفه نمیشم؟خیلی نگران این موضوع جوری ک میگم کنسل کنم نوبتمو
تحصیلکرده مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1291 مممنونم عزیزم بعد میشه بگی وقتی از اتاق عمل بیام بیرون اگ ببینم بینیم کیپه خفه نمیشم؟خیلی نگران این ... نه عزیزم خفه نمیشی نگران نباش گفتم که روز اول اوکیه از روز دوم شروع میشه اذیت
تحصیلکرده مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1291 مممنونم عزیزم بعد میشه بگی وقتی از اتاق عمل بیام بیرون اگ ببینم بینیم کیپه خفه نمیشم؟خیلی نگران این ... سعی کن حساس نشی منم قبل عمل خیلی حرص تامپونو میزدمم آخرشم ۴روز موند🤣🤣🤣
mrs_hadisi عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4202 سعی کن حساس نشی منم قبل عمل خیلی حرص تامپونو میزدمم آخرشم ۴روز موند🤣🤣🤣 هم حساسم برای شکل ظاهریش هم میترسم خفه شم آخه من وقتی سرما میخورم ببینم بینیم کیپه احساس خفگی بهم دست میده چ برسه ب بعدعمل ک ببینم گچ روشه😂🥺راستی اسکن چهره انجام دادن قبل عمل واسه شما؟
تحصیلکرده مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1291 هم حساسم برای شکل ظاهریش هم میترسم خفه شم آخه من وقتی سرما میخورم ببینم بینیم کیپه احساس خفگی ... سخته ولی اگه بازم برگردم عقب عمل میکنم چون خیلی رومخم بود نه اسکن انجام ندادم حالا گچش باز نکردم خداکنه قشنگ شده باشه
mrs_hadisi عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 4202 سخته ولی اگه بازم برگردم عقب عمل میکنم چون خیلی رومخم بود نه اسکن انجام ندادم حالا گچش باز نک ... انشالله ک نتیجه همونی باشه ک میخای .امیدوارم برای منم مشکلی پیش نیاد