2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همینک از اتاق خارج شیم وقتی قراره بینی بسته باشه  خفه نمیشم؟ میتونم بپرسم هزینه چقدر دادی وای ...

نه بعد یه روز انگار تامپون سنگین میشه اون اذیت کننده هست هرچی سنگین تر بدتر

بله فرق داره من روز دوم رفتم ولی بعد معاینه گفت الان بردارم خونریزی میکنه بمونه دوروز دیگه

نه بعد یه روز انگار تامپون سنگین میشه اون اذیت کننده هست هرچی سنگین تر بدتر بله فرق داره من روز دوم ...

مممنونم عزیزم

بعد میشه بگی وقتی از اتاق عمل بیام بیرون اگ ببینم بینیم کیپه خفه نمیشم؟خیلی نگران این موضوع جوری ک میگم کنسل کنم نوبتمو

مممنونم عزیزم بعد میشه بگی وقتی از اتاق عمل بیام بیرون اگ ببینم بینیم کیپه خفه نمیشم؟خیلی نگران این ...

نه عزیزم خفه نمیشی نگران نباش گفتم که روز اول اوکیه از روز دوم شروع میشه اذیت

مممنونم عزیزم بعد میشه بگی وقتی از اتاق عمل بیام بیرون اگ ببینم بینیم کیپه خفه نمیشم؟خیلی نگران این ...

سعی کن حساس نشی منم قبل عمل خیلی حرص تامپونو میزدمم آخرشم ۴روز موند🤣🤣🤣

سعی کن حساس نشی منم قبل عمل خیلی حرص تامپونو میزدمم آخرشم ۴روز موند🤣🤣🤣

هم حساسم برای شکل ظاهریش هم میترسم خفه شم 

آخه من وقتی سرما میخورم ببینم بینیم کیپه احساس خفگی بهم دست میده چ برسه ب بعدعمل ک ببینم گچ روشه😂🥺

راستی اسکن چهره انجام دادن قبل عمل واسه شما؟

هم حساسم برای شکل ظاهریش هم میترسم خفه شم  آخه من وقتی سرما میخورم ببینم بینیم کیپه احساس خفگی ...

سخته ولی اگه بازم برگردم عقب عمل میکنم چون خیلی رومخم بود

نه اسکن انجام ندادم حالا گچش باز نکردم خداکنه قشنگ شده باشه