2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 49 پست
لطیفه: ی روز دوستم وایساد کنار پنجره پرده رو کنار زد گفت میخوام بی پرده باهات حرف بزنم

🤦‍♀️🤣😡

گردویی و نارگیلی چی؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی؟

شی ری نی

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
چ جمله ای. در عین واقعیت ترسناکه

اره منظورشون این بود ک باید قبل از ازدواج بسنجی و معمولا تو دوران نامزدی بشناسی ک

میتونی مشکلاتتو حل کنی یا قراره بیشتر ب مشکلاتتون اضافه شه

اره منظورشون این بود ک باید قبل از ازدواج بسنجی و معمولا تو دوران نامزدی بشناسی ک میتونی مشکلاتتو ح ...

واقعا سخته. گاهی وقتا میگم مجرد بمونم پیش پدرم

🥺

خب اگه طرف آشناس که مشکلی نیس ، می‌دونه شخصیتت اول کار چجوریه

اگه غریبه س، بعد از یکی دو‌جلسه کارت راه میفته

این چیزا غریزی تو وجود ادما هست ناخودآگاه میری جلو میبینی عهههه زن و بچه داری

هر دروغی که می‌گوییم ما را به حقیقت بدهکار می‌کند و سرانجام؛ روزی، این بدهی، پرداخت خواهد شد...
واقعا سخته. گاهی وقتا میگم مجرد بمونم پیش پدرم

اتفاقا ازدواج هم خوبی های بیشتری داره اینکه توی هر شرایطی شریک زندگیت پیشته و هواتو داره هیچوقت تنهایی و تجربه نمیکنی میدونی ک ی نفر تو رو هرجوری ک هستی میخواد و دوستت داره و برات یه عالمه خاطره قشنگ میسازه 

دعاتون میکنم.برام دعا کنید میترسم واقعا

باشه خوشبخت بشی الهی