34سالمه جدیدا میترسم از ازدواج حس میکنم هیچی از زندگی مشترک نمیدونم.انگار خام خامم. نمیدونم تو خواستگاری ب دخترخانوم چی باید گفت.شغلو ماشین دارم اما تا این سن ب ازدواج فک نکرده بودم انگار ی دیوار بلنده ک نمیتونم اونطرفشو ببینم.
لطیفه: ی روز دوستم وایساد کنار پنجره پرده رو کنار زد گفت میخوام بی پرده باهات حرف بزنم
🤦♀️🤣😡
گردویی و نارگیلی چی؟
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
اتفاقا ازدواج هم خوبی های بیشتری داره اینکه توی هر شرایطی شریک زندگیت پیشته و هواتو داره هیچوقت تنهایی و تجربه نمیکنی میدونی ک ی نفر تو رو هرجوری ک هستی میخواد و دوستت داره و برات یه عالمه خاطره قشنگ میسازه