2777
2789
عنوان

اپلای کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 37 پست
ناراحتی چیه خانم با رویا پردازی  داره میره جلو بره اونجا  اتفاقی براش بی افته خوبه ...

از لحن نوشتار شما راستش خشونت رو میشه برداشت کرد،هر چند که راهنمایی هاتون مفید باشه اما انگار اون بنده خدا یه کار اشتباهی کرده و حالا باید سرزنش بشه

خب اومده اطلاعاتش رو بالا ببره که بی گدار به آب نزنه دیگه،عجبا

من میکروبیولوژی میخونم میگن اینجا خوب نیست ولی بتونیم بریم رشته خوبیع

مطمئن باش میشه اگه بتونی فاند بگیری عالیه کاملا تحقیق کن و فقط رو یه کشور و یه دانشگاه فوکوس نکن ، رو رزومه ات کار کن و تقویتش کن هر کی هر چی گفت  ناامید نشو ، درضمن یادگیری زبان آلمانی برای بعضی از رشته ها و دانشگاه ها فقط یه پوئن مثبته تدریس بعضی از دانشگاه ها تو آلمان ب زبان انگلیسیه فقط کافیه ریسرچ داشته باشی و مطلع باشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا زبان میرم میخواستم کلاسای ایلتس برم ببینم نتیجه داره یا هزینه اضافه دیدم بیخیال شم بهتره

اگر از نزدیکانت اونجا هستن،قوت قلب خوبیه

میتونی اصولی پیش بری و موفق بشی عزیزم

مم نظرم اینه که با چند تا وکیل مهاجرت مشورت کن

من عموم ۵سال المان هست البته تحصیلی نرفتن قاچاق رفتن دولت المان همه جوره همجوره حمایتش کرد خونه بهشو ...

عزیزم خیلی فرق داره تحصیلی و پناهندگی،،،شما تحصیلی سوال کردی و منم تا جایی که اطلاع داشتم راهنمایی کردم

فعلا تا میتونی فقط زبان بخون 

مطمئن باش میشه اگه بتونی فاند بگیری عالیه کاملا تحقیق کن و فقط رو یه کشور و یه دانشگاه فوکوس نکن ، ر ...

امیدوارم بشه تلاشم بی نتیجه نمونه این جا هم دانشگاهی،هام اونایی ترمای جلو تر من بودن رفتن سرکار برجی ۷تومن بعد بیشترشون شغل ندارن 

ک فکر اپلای کردن افتادم