2777
2789
عنوان

اپلای کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 37 پست
ناراحتی چیه خانم با رویا پردازی  داره میره جلو بره اونجا  اتفاقی براش بی افته خوبه ...

از لحن نوشتار شما راستش خشونت رو میشه برداشت کرد،هر چند که راهنمایی هاتون مفید باشه اما انگار اون بنده خدا یه کار اشتباهی کرده و حالا باید سرزنش بشه

خب اومده اطلاعاتش رو بالا ببره که بی گدار به آب نزنه دیگه،عجبا

من میکروبیولوژی میخونم میگن اینجا خوب نیست ولی بتونیم بریم رشته خوبیع

مطمئن باش میشه اگه بتونی فاند بگیری عالیه کاملا تحقیق کن و فقط رو یه کشور و یه دانشگاه فوکوس نکن ، رو رزومه ات کار کن و تقویتش کن هر کی هر چی گفت  ناامید نشو ، درضمن یادگیری زبان آلمانی برای بعضی از رشته ها و دانشگاه ها فقط یه پوئن مثبته تدریس بعضی از دانشگاه ها تو آلمان ب زبان انگلیسیه فقط کافیه ریسرچ داشته باشی و مطلع باشی 

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا زبان میرم میخواستم کلاسای ایلتس برم ببینم نتیجه داره یا هزینه اضافه دیدم بیخیال شم بهتره

اگر از نزدیکانت اونجا هستن،قوت قلب خوبیه

میتونی اصولی پیش بری و موفق بشی عزیزم

مم نظرم اینه که با چند تا وکیل مهاجرت مشورت کن

من عموم ۵سال المان هست البته تحصیلی نرفتن قاچاق رفتن دولت المان همه جوره همجوره حمایتش کرد خونه بهشو ...

عزیزم خیلی فرق داره تحصیلی و پناهندگی،،،شما تحصیلی سوال کردی و منم تا جایی که اطلاع داشتم راهنمایی کردم

فعلا تا میتونی فقط زبان بخون 

😂😂😂 خودت ج خودتو دادی

نخیر دوست عزیز اینا خیییلی پولی نمیشه در مقابل هزینه زندگی تو یه کشور دیگه کسی ک فاند میگیره بهش کمک هزینه زندگی میدن و کاملا متفاوته 

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

مطمئن باش میشه اگه بتونی فاند بگیری عالیه کاملا تحقیق کن و فقط رو یه کشور و یه دانشگاه فوکوس نکن ، ر ...

امیدوارم بشه تلاشم بی نتیجه نمونه این جا هم دانشگاهی،هام اونایی ترمای جلو تر من بودن رفتن سرکار برجی ۷تومن بعد بیشترشون شغل ندارن 

ک فکر اپلای کردن افتادم