2777
2789
عنوان

اپلای کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 37 پست

یه سری کارها رو باید همزمان پیش ببری

اول از همه تحقیق کن ببین کدوم کشور با شرایطتت جور تره

من جدیدا میبینم دانشگاه های ایتالیا پذیرش زیاد دارن و مثل اینکه از لحاظ هزینه ایی هم بصرفه اس

در کل ذات مهاجرت چیز مهمیه،اول از همه بسنج با چه هدفی میخوای بری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون میدونم

اگه میدونی

پس چرا با تعجب سوال میپرسی

نمیدونم رشتتون چیه

و چقدر زبان المانیت خوبه

ولی توصیه میکنم  حتما یکم المانی یاد بگیر 

مهاجرت خوبه  عالیه ولی بشرطی که با برنامه منظم باشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خانم تحصیل رایگان وظیفه پر کردن شکمتو که ندارن

چقدر ناراحتی شما

عزیزم اومده اینجا راهنمایی بگیره،شاید سطح اطلاعاتش خیلی پایین باشه دلیل نمیشه که چماق کنیم حرفامونو

آلمان فاند نمی‌ده 

باید واسه کانادا و آمریکا و استرالیا اپلای کنی تا بهت فاند بدن 

واسه پذیرش ارشد هم در کنار معدل و نمره زبان ، اگه یک مقاله ژورنالی هم داشته باشی و مسلط به پایتون باشی خوبه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

رشته تون چیه ؟! رزومه ات رو قوی کن سعی کن نمره زبانت هم خوب باشه تا حالا ندیدم کسی تلاش کنه برا اپلا ...

من میکروبیولوژی میخونم میگن اینجا خوب نیست ولی بتونیم بریم رشته خوبیع

یه استاد داشتم میگف برید اونجا کار پیدا میشه هزینه بیلط فقط میخواد

استادتون بیخود کرد

شما دختری  ، پسرا ممکنه یکم راحت تر بتونن هرکاری کنن

شما وقتی  زبان المانیت صفر باشع یا مبتدی کدوم فروشگاه یا مغازه میتونی ب ی نهایت میری کارگر میشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نه اینطورا هم نیست،بالاخره تا کار پیدا بشه و شرایط مهیا بشه،باید مقداری پس انداز داشته باشید عزیزم

مسکن

رفت و آمد

خورد و خوراک

خود بلیط رفت

اینجا هم که هزینه های آموزش زبان و خود اپلای و..

دوتابرادرام و عموهام المانن

تمکن مالی رو اراعه بدی به سفارت تا ویزا بشی،به محض رسیدن توی یه حساب که خود دولت میگه واریز میشه،کل پول بلوکه میشه بعد هرماه یه مقدارش ازاد میشه تا مخارجت رو بپردازی   

واسه کارپیدا کردن هم حتمن حداقل b2  نیاز هست

فول فاند اکثرا فقط به دکترا میدن اونم با شرایط خیلی خاص

چقدر ناراحتی شما عزیزم اومده اینجا راهنمایی بگیره،شاید سطح اطلاعاتش خیلی پایین باشه دلیل نمیشه که چ ...

ناراحتی چیه خانم

با رویا پردازی  داره میره جلو

بره اونجا  اتفاقی براش بی افته خوبه

بهتر با دیدگاه و تفکر خودت برداشت نکنی 

نه اینطورا هم نیست،بالاخره تا کار پیدا بشه و شرایط مهیا بشه،باید مقداری پس انداز داشته باشید عزیزم ...

اینجا زبان میرم میخواستم کلاسای ایلتس برم ببینم نتیجه داره یا هزینه اضافه دیدم بیخیال شم بهتره

دوتابرادرام و عموهام المانن تمکن مالی رو اراعه بدی به سفارت تا ویزا بشی،به محض رسیدن توی یه حساب که ...

خدا خیرت بده که گفتی

دوستان بفکر ناراحتی من بودن

😄🙃

عزیزم منظورش پذیرش فول فاند هستش اگه بتونه فاند بگیره فقط میشه  همین هزینه بلیط ، سفارت و ترجمه ...

😂😂😂 خودت ج خودتو دادی

دوتابرادرام و عموهام المانن تمکن مالی رو اراعه بدی به سفارت تا ویزا بشی،به محض رسیدن توی یه حساب که ...

من عموم ۵سال المان هست البته تحصیلی نرفتن قاچاق رفتن دولت المان همه جوره همجوره حمایتش کرد خونه بهشون داد همچی حقوق