2777
2789

سلام دوستان

باید بگم که من با دخترم زندگی میکنم و میخوام هم یه کاری رو یاد بگیرم هم برای سالهای دیگه بتونم یه حرفه ای انتخاب کنم که خواهان زیاد داشته باشه

از تجاربتون بگین 

من ده سال پیش تو دانشگاه کامپوتر رو در حد عالی بلد بودم اما الان ده ساله هیچ اطلاعاتی به اطلاعات قبلم اضافه نشده

الان تو فکرم این حسابداری که فروشگاهای کوچک میخوان اکثرا یا برم یاد بگیرم یا برم دانشگاه 

اما نمیدونم کدوم بهتره چقدر هزینه میبره

کسی تجربشو داره؟

هر روز پر از معجزه های خوب است برای من😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کار مستقل پیدا کن خودت رئیس خودت باشی

حرفه ارایشگری و خیاطی و کارای هنری بهتره بنظرم

چون دانشگاه و یادگیریش زمانبره و بعدم باید دنبال یه جای مناسب بگردی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
یه کار مستقل پیدا کن خودت رئیس خودت باشی حرفه ارایشگری و خیاطی و کارای هنری بهتره بنظرم چون دانشگا ...

اول خواستم برم پاکسازی رودورش رو ببینم اما اونم زمان بره و یکم گرونه

اول خواستم برم پاکسازی رودورش رو ببینم اما اونم زمان بره و یکم گرونه

پدیکور و‌مانیکور و میکرو ابرو کم هزینه تره و مدام مشتری داری چون ترمیم نیاز هست

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
پدیکور و‌مانیکور و میکرو ابرو کم هزینه تره و مدام مشتری داری چون ترمیم نیاز هست

میترسم پسش بر نیام

اخه زیادم پول ندارم اما با این اوضاع واقعا سخته با ماهی ۳ تومن زندگی کنم

میترسم پسش بر نیام اخه زیادم پول ندارم اما با این اوضاع واقعا سخته با ماهی ۳ تومن زندگی کنم

پس بهتره یه جا بعنوان حسابدار کار پیدا بکنی در کنارشم یه حرفه یاد بگیر تو خونه انجام بده

ارایشگاه اصلا چیزی به ادم یاد نمیدن و از ادم بیگاری میکشن 

کلاس خود ارایی برو زیاد نیست ۱۲۰۰ معمولا

برای مشتری تولد و مهمونی بکارت بیاد

یه دستگاه شمع و وکس بگیر 

چندتا فرمول رنگ مو یاد بگیر

به دوربرت بسپار که براشون انجام میدی