2777
2789
عنوان

مردک ه.ی.ز😒

632 بازدید | 14 پست

عصر بعد از بازار رفتم خونه بابابزرگم خواهرزاده بابابزرگم اونجا بود با زنش و پسر کوچولوش هم رفتم نشستم اینقدر بهم خیره شده بود رفتم آشپز خونه بعد زنش و خاله ام رفتن تو اتاق من اومدم چایی بزارم پیششون جلو پدربزرگم و مادربزرگم درومد گفت ماشاءالله چقدر خوشگل شدی خیلی تغییر کردی و فلان واقعا ناراحت شدم چون آدم هیزم و مزخرفی و زنش خیلی ازش سرتره

....

من بودم چایی رو میریختم وسط پاش تا دیگه از این چیزا به سرش نزنه

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

توام خیلی جدی میوفتی ماشالا هزار ماشالا زنت از همه زنایی که تا الان دیدم زیباتره

این در رفافه یعنی گو نخور زنتو بچسب

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام خیلی جدی میوفتی ماشالا هزار ماشالا زنت از همه زنایی که تا الان دیدم زیباتره این در رفافه یعنی ...

والا ادم چی میتونه بگه من هنگ کردم چون اصلا باهاش صمیمی نیستیم سه چهارسالی یه بار همو می‌بینیم اونم تو عروسی جایی یا عیددیدنی 

....

خب تعریف کرده  دیگه نمیشه به کسی نگاه کرد یا تعریف کرد  دنیای بدی شده واقعا

خب اگه تعریف خوبه پس جلوی خانمش تعریف کنه

اتفاقا خیلی عالیه کسی زیبایی های یک شخصی رو بهش یادآوری کنه

ولی نه یه جای خلوت.

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
خب تعریف کرده  دیگه نمیشه به کسی نگاه کرد یا تعریف کرد  دنیای بدی شده واقعا

متاسفانه آدم خوش سابقه ای نیست الان چند ماه پیش با زنش جروبحث کرده بود تو کل فامیل ترکیده بود که خیانت کرده 

....

ی لیوان آب برا خودت میریختی بعد میگفتی ممنون بعد نصف ابو میریختی تو صورتش میرفتی بیرون😂😂😂😂😂😂

متاسفانه  تو فامیل ما خیلی مرد هیز هست یعنی یه طوری نگات میکنن احساس میکنی لختی منم اصلا خوشم نمیاد برای همین همیشه همه میگن بداخلاقی شوهرخاله ام میگفت یه بار تو عمرم نبوده نگات کنم اخم نکرده باشی 

....