2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 22 پست
آخی عزیزم  اگه بهش رک بگی چی ؟ بازم حرف خودشو مبزنه ؟

با زبون خوش گفتم فعلا شرایط عروسی رو ندارم 

مردمم همیشه حرف برای زدن دارن 

زندگیم مهم تره و کارمون مهم تره

گفت نه من آبرو دارم 

میخوای بری 1 روز اونجا باش 3 روز خونه ما 

مبادا کسی بفهمه با شوهرت زندگی میکنیا

بابا ولش کن یه مدت قهر می‌کنه بعد دوباره آشتی می‌کنه  راحت برو سره خونه و زندگیت  منم قی ...

کاری به قهرش ندارم 

میخوام قهر کنه که اصن آشتی نکنه 

ولی مامانم بیماری قلبی داره 

اونو اذیت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اما واقعا رفتارش خیلی مسخره هست 

اره 

همیشه بخاطر حرف مردم، زندگی رو به کاممون تلخ کرد

هیچوقت نذاشت اونجوری که دلمون میخواد زندگی کنیم

چون مردم حرف میزنن

اره  همیشه بخاطر حرف مردم، زندگی رو به کاممون تلخ کرد هیچوقت نذاشت اونجوری که دلمون میخواد زن ...

منم خودم به سختی عقد کردم زن داداش بی ذاتم با اینکه ازدواج مجددش بود با داداشم و یه بچه داشت سنش هم بیشتر بود هی میومد داداش احمقمو پر میکرد اونم رو سره من بود هی می‌گفت برو عقد کن نزار قاتلت بشم 

از اونورم مامانم هی می‌گفت برو عقد کن آخرم بدون حتی یه لباس ساده رفتم عقد کردم هیچکس هم نبود بعدم قید همه رو زدم اما اون زن عوضیش با اینکه از واج مجددش بود مهمونی گرفت 

همیشه میگم الهی خیر نبینه از زندگیش من ۱۳سال منتظر این بودم که به عشقم برسم چقدر ذوق داشتم چقدر تو ذهنم نقشه ریخته بودم اما با عوضی بازی نزاشت اونجوری که دلم میخواست پیش بره 

منم خودم به سختی عقد کردم زن داداش بی ذاتم با اینکه ازدواج مجددش بود با داداشم و یه بچه داشت سنش هم ...

درکت میکنم چون منم خیلی سختی کشیدم

ایشالا بعد از این برات اذت و راحتی باشه 

دو روز رفتم سر خونه زندگیم  شوهرم یخچال رو پر کرد از همه چیز  زنگ زد با دعوا و اعصاب خور ...

رک به بابات بگو 

یا مادرت بگو شوهرمه ازم انتظار داره 

بیخیال بقیه اخرشر همین شوهرت برات میمونه