2777
2789

سلام ، رمزش غوره هستش با دارچین که تهش میپاچی روش و خاموشش می‌کنی 

ضمنا بادمجونارو نمک بزن بذار بمونه یه گوشه نیم ساعت که تلخیش بره و بعد آب بگیر روش و فشار بده 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادمجونو سرخ کن. گوجه هم گرد گرد کن سرخ کن. بعد تو ی ظرف رب گوجه و ادویه و اینها سرخ کن.. بادمجونا و گوجه ها رو بچین ی کمم اب بریز بزار بپزه....

بادمجون له شده هم با رب گوجه خیلی خوشمزس....

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

بادمجونو پوست بگیر خورد کن نیم ساعت بزار تو اب نمک با دستمال خشک کن سرخش کن گوجه هم سرخکن

پیاز سرخ کن بهش یه قاشق رب بزن زردچوبه فلفل نمک یه کوچولو اویشن یه لیوان اب اضافه کن جوش اومد بادمجونو گوجه رو بش اضافه کن ده دیقه زیرشو کم کن امادس

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

پیازتو رنده کن با روغن تفت بده بعد زردچوبه بزن

گوجه هاتو یا حلقه کن نازک یا نگینی ریز با پیاز تفت بده

بادمجونی که از قبل حلقه کردی تلخیش گرفتی جدا سرخ کن

اگر گوجه حلقه کردی یه ردیف گوجه روی پیازا یه ردیف بادمجون

بعدم‌نمکو فلفل بزن یکمم کاری

اگرم حلقه نکردی گوجه ای که نگینی کردی و با پیاز تفت دادی با شعله کم اب انداخت بادمجونای سرخ شدتو بریز رو گوجه ها زیرش کم کم باشه تا قشنگ‌جا بیوفته

بعضیا اب غوره میریزن بعضیام‌غوره دون‌کرده چندتا دونه

من خودم  هم میرزا قاسیمی میسازم هم  برونی بادمجون 

خوب‌اول میرزا قاسمی

اول بادمجونو گوجه رو کبابی کن بعد زیاد کبابی نکن ک همش بسوزه در حدی بعد پوستشونو بگیر با ساتور لهش کن یا گوشکوب بعد پیاز و سیر سرخ کن بعد ادویه بزن ونمکو اینا بعدم بامجونو گوجه رو بریز داخلش بعد ک ریختی سرخ کن بعد اخره تخم مرغ

برونی هم ک بامجونو با پوست خورد ریز ریز اندازه  گوجه گیلاسی کن بعد سرخ کن پیازم سرخ کن سیر گوجه ادویه نمک هم سرخ کن اخره اب بریزوروش بپزه 

فقط یادت باشه تو بامجون سیر معرکه میکنه

مثلا چجور سرخ میکنی شما 

بعد ازینکه تلخیش روگرفتم روغن زیاد میریزم وقتی روغن زیاد باشه توش غوطه ور باشه بادمجون همه قسمتاش طلایی میشه و وقتی سرخ شد تمام روغنش رو میده بیرون. کلاواسه هر غذای سرخ کردنی هرچی روغن بیشتر باشه جذب روغن کمتر میشه

الهی به امید خودت...  

من قیمه وپباز رو سرخ میکنم.

گوجه رنده میکنم میریزم روش میذارم قشنگ غلیظ بشه روی اجاق.بعد آبجوش اضافه میکنم نمک و یه کم زرد چوبه میریزم.

از اون ور هم بادمجان یا کدو قاچ میکنم سرخ میکنم.

بیست دقیقه آخر به گوجه و قیمه و پیاز اضافه میکنم.

بعضی وقتا یه کم بامیه هم اضافه میکنم.

هم با نون میشه خورد.

هم مثل خورشت با برنج.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.