2789
عنوان

درد عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 45 پست
عب نداره دیگ بهش فکر نکن اینم ی تجربه اس دیگ  مگ آدم چقدر زنده اس چشم داده تا نگاه عشقت کنی ...

ممنون که انقدر خوبی گاهی آدم حرف که میزنه راحت میشه  پسر صادقی بود براهمین دوسش داشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر زیاده بابا خوبش هم زیاده  فدات شم خوبی از خودته

گاهی باید تحمل کرد با خودم میگم اولین بار این آقا من رو وقتی برای سرکشی انبار شرکتشون رفته بودم بدون اینکه خودم بدونم من رو دیده بود بعد یکسال ونیم من رو دید دوباره بهم گفت من شمارو اونجا دیدم تعجب کردم چجوری من این آقا با این شکل و قیافه ندیدم نمیدونم شاید کار خدا بود من واون دوبار اینجوری همدیگه رو ببینیم . پسر همون چیزی بود که سالها  تو تصورم بود ولی نشد که نشد

گاهی باید تحمل کرد با خودم میگم اولین بار این آقا من رو وقتی برای سرکشی انبار شرکتشون رفته بودم بدون ...

خیری توشه حتمن

توکلت دم در خونه خدا باشه 

پیش میاد برای هر ادمی

مطمن باش یکی بهتر میاد سمتت

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
خیری توشه حتمن توکلت دم در خونه خدا باشه  پیش میاد برای هر ادمی مطمن باش یکی بهتر میاد سمتت

نمیدونم گاهی میگم اگر یک باتجربه بودم راحت  میتونستم مال خودش کنم

مثلن تجربه یعنی چی؟ بری دوست پیدا کنی و خودتو روحتو آلوده کنی؟؟؟ 

اره خوب راس میگی اونهایی که دوست میشن قطعا روحشون الوده میشه  نمیدونم حتما  نباید آلوده میشدم

اره خوب راس میگی اونهایی که دوست میشن قطعا روحشون الوده میشه  نمیدونم حتما  نباید آلوده می ...

زندگی پاکو ترجیح میدم ب عشق عاشقی

هدف همه ما رسیدن ب خداس

این پول جایگاهو عشقو فلان فقط بهونه اس و سرگرمی و این ماییم ک باید تک تک اینارو پل کنیم برای رسیدن ب خدا

هیچ وقت خودتو آلوده نکن... عشق خدا ارزشش بالاتره

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم

سلام خوب میدونی خودت چی میخوای اصلا؟

از طرفی میگی دوسش داری خوشتمیاد ازش از طرفی چو نمیتونی بهش برسی یا ابراز علاقه کنی و اونم اهمیت نمیده بهت میای میگی شکر خدااز من سرتر نیست؟؟؟؟

با خودت دای چیکارمیکنی دختر؟

چند سالته؟

سلام خوب میدونی خودت چی میخوای اصلا؟ از طرفی میگی دوسش داری خوشتمیاد ازش از طرفی چو نمیتونی بهش برس ...

میدونی  دارم تلاش میکنم که بتونم فراموشش کنم   تا راحت شم .  تو تایپیک های قبلی گفتم این آقا من رو پس زده دارم بولش یواش فراموشش میکنم

خوب رو عزت نفست بیشتر کار کن اینو بالا ببری نیاز نیست خودت کاری کنی فراموشش کنی.

میدونی دیگه میخوام هیچ وقت عاشق نشم . جلو احساسم رو بگیرم حتی اگر طرفم بهترین باشه آدم آرومی بودم و بی حاشیه حیف شد

میدونی دیگه میخوام هیچ وقت عاشق نشم . جلو احساسم رو بگیرم حتی اگر طرفم بهترین باشه آدم آرومی بودم و ...

اشتباهه حرفت

یعنی چی عاشق نشم هیچوقت.

باید عاشق بشی ولی نه عاشق هر کسی

باید عاشق آدم درستی بشی نمی‌دونم تو از اون شخص خوشت اومده

میتونی بگی چه چیز اون شخص تو رو جذب کرده؟؟؟