2777
عنوان

درد عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 45 پست
زندگی اگ سخت نبود ک معنی نداشت گاهی ی عده آدم آفریده شدن ک ما فقط دوسشون داشته باشیم من اینقدر از ...

دقیقا انگار بعضی برای آدم میوه ممنوعه هستن.خسته شدم چند روز دیگه میرم تحمل میکنم هر روز تو سلف بدون اینکه نگاش کنم می بینمش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا انگار بعضی برای آدم میوه ممنوعه هستن.خسته شدم چند روز دیگه میرم تحمل میکنم هر روز تو سلف بدون ...

میدونم سختته

اما میدونم قوی تر از این حرفایی

از پسش بر میای و انشاالله آدم درستش میاد سراغت

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
همین پسره  که هر روز می بینمش گاهی با خودم میگم کاش فقط میتونستم باهاش سلام علیک میکردم این دیو ...

میگ از دور قشنگه

مطمن باش نزدیکش میشدی ب قشنگی الان نبود

بهتره همین تصویر عشق باشه تا بخواد خراب بشه

چون خودم تجربه دارم رفتم طرف کسی ک بنظرم خیلی خوب بود اما پشیمون شدم 

میدونم سختته اما میدونم قوی تر از این حرفایی از پسش بر میای و انشاالله آدم درستش میاد سراغت

باز خوب شد که هر روز می بینمش حداقل برام عادی بشه من هیچ وقت تو سلف نگاش نمیکنم  ولی نمیدونم اونوچ فکری میکنه که من رو هر روز می بینه آخه سرساعتی که اون هست من همکارم یهدخانمه باهم میریم خلوته  شاید فکر کنه برای اون باشه برام مهم نیست چون من هیچ حرکتی نکردم

باز خوب شد که هر روز می بینمش حداقل برام عادی بشه من هیچ وقت تو سلف نگاش نمیکنم  ولی نمیدونم او ...

اگ مهم نبود ک این همه ازش نمیگفتی 

بیخی ت ک دیگ داری میری

میگ از دور قشنگه مطمن باش نزدیکش میشدی ب قشنگی الان نبود بهتره همین تصویر عشق باشه تا بخواد خراب ب ...

راستش قبل اینکه وابسته شم باهاش دو روز ماموریت رفته بودم تو اون جا بود دیدمش اولین بار  خودش گفت که من شمارو قبلا فلان سال فلان جا دیدم .  باهام حرف زد خوشم ازش اومد ولی وقتی برگشتیم بعد دوهفته دیدمش از دور نگاش کردم و متوجه شد سرش رو انداخت پایین ورفت خیلی ناراحت شدم و از خودم بدم اومد

راستش قبل اینکه وابسته شم باهاش دو روز ماموریت رفته بودم تو اون جا بود دیدمش اولین بار  خ ...

دیگ آدم ک دلش میره 

چشماش میره. عقلش میره

عشق ک خجالت نداره 

زندگی بدون عشق خجالت داره

دیگ آدم ک دلش میره  چشماش میره. عقلش میره عشق ک خجالت نداره  زندگی بدون عشق خجالت داره

من طبقه بالا بودم داشتم از پاگر د طبقه اول نگاش میکردم اون همکف بود اصلا متوجه من نبود سرش رو بالا کرد من رو دید نگام کردم خواستم سلام کنم جوری سرش رو انداخت پایین  ورفت گفتم چ خبطی کردم

من طبقه بالا بودم داشتم از پاگر د طبقه اول نگاش میکردم اون همکف بود اصلا متوجه من نبود سرش رو بالا ک ...

عب نداره دیگ بهش فکر نکن

اینم ی تجربه اس دیگ 

مگ آدم چقدر زنده اس

چشم داده تا نگاه عشقت کنی

بیخیالللللل

با اینکه تو شرکت باهم بودیم برگشتیم  هتل  ناهلرربخوریم  من باهم کار خانم بودم اون تنها چهار میز اون ور تر من که روم نشد باهاش حرف بزنم تا فردا که رفتیم شرکت باهم بودیم و حرف زدیم