2777
2789

این حرفارو تو تاپیک میزدید پاره میشدید😐😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بعضیا واقعا بیشعورن

ی بار ناشناس گذاشتم توبه کردم

فحش و حرف زشتم حدی داره دیگه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا واقعا بیشعورن ی بار ناشناس گذاشتم توبه کردم فحش و حرف زشتم حدی داره دیگه

اصن یه چیزایی میگفتن😑😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بعضیا واقعا بیشعورن ی بار ناشناس گذاشتم توبه کردم فحش و حرف زشتم حدی داره دیگه

دقیقااا میخواستم بگممم حرفاشون خیلی زننده اس واقعا ب تربیتشون شک میکنمم حیف همچین ادمایی پستی ک تربیت پدرو مادر خودشونو زیر سوال میبرن ..

ما ک نمیدونیم کی هستن ولی خودشون خجالت نمیکشن ناراحت نمیشن ک تربیتشون زیر سوال میره.....؟

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 سپردمت به امامزاده صالح انتهای تجریش

من همش این تاپیکای چالش ناشناس رو میبینم اما نمیدونم قضیشون چیه یکی من بی نوارو روشن کنه پیلیز

یا برای سرگرمی میزارن ..

یا مثلا مث‌من برای کاربرایی ک تعلیق هستن و نمیتونن ارتباط باهام داشته باشن ....

خدا لعنت کنه اونی که این چالشو مد کرد حالا انگار رئیس جمهوری چیزی هستن میخوان شهروندا براشون ناشناس نامه بنویسن بابا هممون چهار تا کاربر ساده ایم دیگه این کارا چیه😐

چه زود یک سال شد....😔💔   
چجوری لینک ناشناس میذارید

میتونی لینگ ناشناسی ک تو امضام هست رو کپی کنی واردش بشی بعد ساخت لینگ‌رو بزنی همینقدر تونستم راهنمایت کنم:)

دقیقااا میخواستم بگممم حرفاشون خیلی زننده اس واقعا ب تربیتشون شک میکنمم حیف همچین ادمایی پستی ک تربی ...

دقیقا

شعور خودشونو میرسونن دیگه

زن و مرد هم ندارع، هممونم میدونیم اکثر کاربرای اینجا خانومن

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
من همش این تاپیکای چالش ناشناس رو میبینم اما نمیدونم قضیشون چیه یکی من بی نوارو روشن کنه پیلیز

یه لینک میذارن میری توش بعد پیام میدی بطرف اونم نمیفهمه تو کی هستی اصن . بعد جوابتم میتونه همونجا بده