2777
2789

بعضی وقتا حس میکنم اصلا صدامو نمیشنوه

حاجتامو نمیده هرحاجتییی

مگر اینکه جوری براش تلاش کنم که بمیرم از فشارش یا بعد سال ها بهم بده که ذوق اولشو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان باز با جملات کلیشه ای میان خدا صلاح نمیدونه حکمتیه لابد فلان منم همینم همیشه بعدم زندگیم کلااا برخلاف تصوراتم میگذره کلااا مثلا الان بچه میخوام از هررر جهت آماده ام نمیده ولی اگر نمیخواستم زرتی یکی میذاشت تو دامنم 

خداوند هرچی به صلاحت هست بهت میده مطمئن باش منم تا پارسال حاجتی داشتم وخیلی شاکی بودم برآورده نمیشد و روزی که رفتم جمکران پیش امام زمانم دعا کردم حتی نذر هم کردم نرسیده یه ماه بعدش همچی برام آشکار شد که این حاجتی که من دارم به صلاحم نبود واقعاً 🤦🏻‍♀️

الان باز با جملات کلیشه ای میان خدا صلاح نمیدونه حکمتیه لابد فلان منم همینم همیشه بعدم زندگیم کلااا ...

دقیقا اخه چقدر صلاح نیس یعنی هرچیزی ما میخواییم صلاح نیس؟نمیشه که

خداوند هرچی به صلاحت هست بهت میده مطمئن باش منم تا پارسال حاجتی داشتم وخیلی شاکی بودم برآورده نمیشد ...

🥲اخه هیچ راهی جلوم نمیزاره ببینم چی درسته چی غلط هیچ جوره نمیتونم بفهمم