2777
2789
عنوان

یه موضوع جالب درباره شانس

271 بازدید | 20 پست

شما خودتونو بدشانس میدونین یا خوش شانس؟

محققای خارجی اومدن یه سری ازمایش و تحقیق انجام دادن دو گروه افرادو ازمایش کردن یه گروه کسایی که فک میکردن بد شانسن و یه گروه افرادی که فک میکردن ادمای خوش شانسی هستن

بعد اومدن به هر دو گروه یه روزنامه دادن و گفتن تعداد عکس هاشو بشمرید لابلای تیترها و نوشته های روزنامه یه گوشه نوشتن " تعداد عکس ها مثلا ۴۳ تاس لازم نیس بشمرید همین الان تعداد رو بگو و فلان دلار جایزه بگیر " خلاصه خیلی از کسایی که خودشونو خوش شانس میدونستن این نوشته رو دیدن و اعلام کردن و جایزه رو گرفتن در حالیکه گروه بد شانس داشتن عکسارو میشمردن در صورتیکه نوشته های داخل همه روزنامه ها دقیقا مثل هم بود ولی افردا بد شانس توجهی نداشتن

نتیجه این تحقیقا نشون داد کسایی که خودشونو خوش شانس میدونین مثبت اندیش ترن و استرس کمتری دارن و یجور تلقین هست این قضیه وواقعا تو زندگیشون این تلقین و مثبت اندیشی تاثیر گذاره برعکس گروه دوم 

و بعدا یه سری راهکار دادن دقیق یادم نیس ولی خلاصش این بود سعی کنین مثبت فکر کنین، از عمل کردن و ریسک کردن نترسین، به صدای قلبتون گوش بدید و اونو ندید نگیرین و... 

نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سر صدای قلبم چی میگی ......وقتی از کوچیکی تو سر بخوربودیم تا حالا که ۳۸ سالمه یعنی هرروزم باید گریه ودلشکستن باشه ..یه روز نیست من گریه نکنم ..یه روزی نیست من دلم نشکسته ...یه روزی نیست روز خوشی داشته باشم 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
شانس همون خواست و نظر خداست.. اونایم که میگن ما بدشانسیم برا اینکه همیشه بدشانسی آوردن و طبق تجربشون ...

پس اگه اینطور باشه عدالت خدا زیر سوال میره

یه بخشی بزرگی از شانس دست ما نیس قبول دارم مث اینکه تو کجا و چه خاننواده ای با چه میزان هوش و زیبایی بدنیا میایم ولی یه جاهایی واقعا دست خودمونه فک کنم

تاثیری داشته تو زندگیتون؟

عزمزمه من خیلی به سرنوشت اعتقاد دارم و بنظرم هر اتفاقی قرار هست بیوفته حتما میوفته 

ولی خب حس و انرژی مثبت فرستادن بی تاثیر نیست 

ما که قراره مراحلی رو طی کنیم چه بهتر که با حال خوب باشه

غـرور خـوبـع...امـا بـاس بـع قـیـافـتـم بـیـاد گُـل☺✌
عزمزمه من خیلی به سرنوشت اعتقاد دارم و بنظرم هر اتفاقی قرار هست بیوفته حتما میوفته  ولی خب حس ...

*عزیزم 

نمیدونم چرا کیبوردم کلمه عزیزم و اونطور مینویسه 😂

غـرور خـوبـع...امـا بـاس بـع قـیـافـتـم بـیـاد گُـل☺✌