2777
2789
عنوان

این ماه پریودم خیلی کم بود

182 بازدید | 8 پست

این ماه فقط چهار روز پریود بودم تازه فقط یه روز خونریزی داشتم بقیه اش لکه بینی بود 

دلیلش چی میتونه باشه اولین باره که اینجور شدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

منی ک نشدم چی

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنبلی تخمدان شاید داری

دارم ولی اینطوری نمیشم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
منی ک نشدم چی

من قبلا اصلا نمیشدم بعد زایمان درست شد

مال من برعکس این سری خیلی خیلی شدیده🙁

واسه منم همیشه خیلی شدیده اولین بار اینطور شدم تازه گرمیجات هم خوردم ولی انگار نه انگار

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز