2777
2789
عنوان

اگه شما بودین اجازه میدادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 38 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانواده شوهرم خیلی بدشون میاد من نمیخوام پشت سر دخترم حرف بزنن

هیچ وقت به حرف غریبه ها بچتو اذیت نکن 

قرار نیست همه رو از خودمون راضی نگه داریم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خانواده شوهرم خیلی بدشون میاد من نمیخوام پشت سر دخترم حرف بزنن

خب این اصلا دلیل قانع کننده ای نیست عزیزم.مطمئنم دختر شماعم ن قانع میشه و ن قبول میکنه. 

یعنی حرف دیگران بیشتر از خواست دخترت برات اهمیت داره؟! 

افرین به این کامنت  مادر منم همینو میگفت به عمرم خطا نرفتم در نبود مادر خیلی حواسم به خودم بود ...

لطف دارید عزیز🌹🍃

دختر یا پسر توی این سن که بحران بلوغه اگه جلوی پدر و مادر جبهه بگیره امکان نداره تصمیم درستی بگیره.

اینجا دیگه ماییم که مقصریم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
افرین به این کامنت  مادر منم همینو میگفت به عمرم خطا نرفتم در نبود مادر خیلی حواسم به خودم بود ...

خدا مادرتو حفظ کنه. روشنفکری یعنی همین. که آدم بتونه شرایط زمانشو بدون تعصب، سبُک سنگین کنه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

این برمیگرده به نوع تربیت فرزندتون در 15 سال گذشته

و همچنین ربط داره به نوع دوستایی که باهاشون میچرخه 

نزارین ولی نه با جنگ و دعوا سنش حساسه نهمیتونی زور بگی نه شل بگیری 

اینو کلی میگم برای مشا نمیگم

حیف پدر مادرا موقعی که باید بچشون رو درست تربیت کنن شل میگیرن میگن بچست بزار احت باشه بزرگ شه درست میشه شل میگیرن وقتیم بزرگ بشه انتظار دارن با جنگ و دعوا و زور بهش حجاب و درست زندگی کردن رو زوری دیکته کنن شدنی نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز